Τι ετοιμάζουν στον Δήμο Μεγαλόπολης για τα 200 χρόνια της Επανάστασης

Ανάδειξη τοπικών ηρώων και ψηφιακό μουσείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Must Read

Στις 24 Μαρτίου 2021 σχεδιάζουν στη Μεγαλόπολη να ξεκινήσουν το πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της Επανάστασης του ’21. Αυτό δήλωσε στην ΕΡΤ Τρίπολης ο πρόεδρος της Επιτροπής Εορτασμού, Ελλάδα 2021 του Δήμου Μεγαλόπολης, Κώστας Γαλάνης.

«Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, ιδέες, προτάσεις. Θα συλλέξουμε ως Επιτροπή, τον κατάλογο αυτό και θα τον δώσουμε στο Δήμο». Και έδωσε το στίγμα δηλώνοντας:

«Επιδιώκουμε να αναδείξουμε τους τοπικούς ήρωες. Σκοπεύουμε να προβάλουμε γεγονότα, μνημεία, θρησκευτικούς χώρους, συλλογές, ιστορικά δεδομένα. Επιθυμούμε να στήσουμε ένα ψηφιακό μουσείο πολιτιστικής κληρονομιάς. Σχεδιάζουμε να προβούμε σε σχολικούς διαγωνισμούς, σε διοργάνωση ημερίδων, εκθέσεων, θα προβούμε σε εκδόσεις βιβλίων, φυλλαδίων, θα προωθήσουμε παραστάσεις, προβολές, θα συνεργαστούμε με την Εκκλησία».

H Επιτροπή Εορτασμού Ελλάδα 2021 του Δήμου Μεγαλόπολης ενημέρωσε ότι, ήδη η Επιτροπή έχει δημιουργήσει επίσημο λογαριασμό στο f/b, όπου υπάρχει ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες της, αλλά και να καταθέσει προτάσεις και ιδέες, εν’ όψει συμπλήρωσης του φακέλου των προτάσεων της Επιτροπής, προς τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This