ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΆφησε πίσω του 3 παιδιά ο Πυροσβέστης που πνίγηκε για να σώσει τους μαθητές (video)

Άφησε πίσω του 3 παιδιά ο Πυροσβέστης που πνίγηκε για να σώσει τους μαθητές (video)

Θρηνεί όλη η χώρα τον άδικο χαμό ενός 46χρονου Πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του το πρωί της Δευτέρας στην Αλεξανδρούπολη, εν ώρα υπηρεσίας.

Ο 46χρονος πυροσβέστης από τον Έβρο, άφησε πίσω του σύζυγο και τρία παιδιά που θα μεγαλώσουν χωρίς τον πατέρα τους. Ο άτυχος πυροσβέστης παρασύρθηκε σε φρεάτιο από τα ορμητικά νερά, όταν προσπάθησε να βγει από το όχημα του το οποίο είχε εγκλωβιστεί. Συνάδερφοί του εντόπισαν τη σορό του του κοντά στο αεροδρόμιο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον Πυροσβέστη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ήταν όμως ήδη αργά. Ο 46χρονος άνδρας που υπηρετούσε στην Πυροσβεστική και είχε μεταβεί στην περιοχή για να απεγκλωβίσει μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού από τις πλυμμήρες, άφησε την τελευταία του αναπνοή για το καθήκον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης