Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη! Πυροσβέστης πνίγηκε στα ορμητικά νερά (video)

Θρήνος για τον 46χρονο που έχασε τη ζωή του για να σώσει μαθητές

Must Read

Θρήνος επικρατεί στον Έβρο μετά την είδηση ότι ένας Πυροσβέστης εν ώρα υπηρεσίας, πνίγηκε στα ορμητικά νερά!

Ο άτυχος 46χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, εγκλωβίστηκε στο πυροσβεστικό όχημα, στο οποίο επέβαινε με άλλους δύο συναδέλφους του. Στην προσπάθειά του να βγει από το πυροσβεστικό για να σωθεί, ο πυροσβέστης παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ο 46χρονος πυροσβέστης που ήταν οδηγός οχήματος, βρέθηκε νεκρός λίγη ώρα αργότερα, κοντά στα ρέματα του αεροδρομίου, στον Απαλό του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του, δεν μπορούν να το πιστέψουν πώς ο 46χρονος πνίγηκε στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους εγκλωβισμένους μαθητές στην περιοχή του Έβρου, που μαστίζεται από σφοδρή κακοκαιρία.

Πνίγηκε ξανά ο Έβρος

Οι έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στο Σουφλί και στα χωριά  του δήμου (Κορνοφωλιά, Δαδιά κ.α), με σπίτια και δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και την Πυροσβεστική να έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για βοήθεια και άντληση υδάτων. Οι δρόμοι κάτω από το χωριό Μαϊστρο στην Αλεξανδρούπολη μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Την ίδια στιγμή, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού 21 μαθητών νηπιαγωγείου στον Απαλό της Αλεξανδρούπολης  από δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στην οποία ο 46χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του.

Επιπλέον, η  διαδικασία μεταφοράς των μαθητών του δημοτικού σχολείου από το πλημμυρισμένο σχολείο τους σε ασφαλές σημείο ολοκληρώθηκε με τη συνδρομή ενός  λεωφορείου και ενός στρατιωτικού στάγερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This