Πύρρος Δήμας για Βαλέριο Λεωνίδη: «Δεν ανέχομαι επικοινωνιακά τρικ και βλακείες» (video)

To ξέσπασμα του Πύρρου Δήμα μετά την επίθεση του Βαλέριου Λεωνίδη.

Must Read

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών κατηγορείται για αλόγιστα έξοδα. Η EOAB εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία έδινε ευθύνες, σχετικά με τις εν λόγω κατηγορίες, στον Κωνσταντίνο Κορλό, στον Βαλέριο Λεωνίδη και στον Λεωνίδα Σαμπάνη.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

«Η ΕΟΑΒ για μία ακόμη φορά βρίσκεται στο επίκεντρο της λασπολογίας από την ομάδα συκοφάντησης του αθλήματος.

Οι ανυπόστατες κατηγορίες και κυρίως τα ψεύδη, αποτελούν την «αντιπαράθεση», προς το ΔΣ της Ομοσπονδίας στην άρση βαρών, αφού είναι πιο εύκολο από την αντιπαράθεση θέσεων.

Η αίθουσα – γυμναστήριο άρσης βαρών στο ΟΑΚΑ είναι μισθωμένη από την Ομοσπονδία, παραχωρείται σε συλλόγους της άρσης βαρών και προπονείται και η εθνική ομάδα Νέων.

Πραγματικά η αίθουσα ανακαινίστηκε ούτως ώστε να είναι ένα σύγχρονο γυμναστήριο, ασφαλές για τους αθλητές και με όλα τα μέτρα που απαιτούν τα πρωτόκολλα της ΓΓΑ.

Στόχος μας είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να μεταφερθούν στο ΟΑΚΑ οι Εθνικές ομάδες της Άρσης Βαρών. Δεν ανήκει λοιπόν σε κανέναν το γυμναστήριο, παρά μόνο στην Ομοσπονδία.

Η ΕΟΑΒ έχει κατηγορηθεί και συνεχίζει να κατηγορείται για αλόγιστα έξοδα. Για την ενημέρωση λοιπόν, του κόσμου της άρσης βαρών, θα αναφέρουμε κάποιες δαπάνες του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας και μέλους της ηγετικής ομάδας κ. Κορλού Κων/νου και δύο εκ των ιδρυτικών μελών της ομάδας συκοφάντησης της Άρσης Βαρών οι κ.κ. Βαλέριος Λεωνίδης και Λεωνίδας Σαμπάνης!

Ο κ. Κορλός λοιπόν, στο διάστημα του 1,5 χρόνου ενασχόλησης με την ΕΟΑΒ , δαπάνησε για προσωπικά έξοδα 6.850€! Μέσα σ’ αυτά τα έξοδα, υπάρχουν πολλές αποδείξεις, για δαπάνες που έγιναν σε μέρη που δεν έχει σωματεία η ΕΟΑΒ και δεν υπήρχε στον στρατηγικό σχεδιασμό της ομοσπονδίας κάποια διοργάνωση.

Σε αντιπαραβολή ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος έφερε προσωπικές χορηγίες, συμφωνίες με Δήμους, Περιφέρειες και την Παγκόσμια Ομοσπονδία «δαπάνησε» σε 3,5 χρόνια 5.663€,

Και συνεχίζοντας οι κ.κ. Βαλέριος Λεωνίδης και Λεωνίδας Σαμπάνης χρέωσαν την ομοσπονδία συνολικά με 9.000€ για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνου!

Παρά το γεγονός ότι αμφότεροι είχαν δωρεάν χρόνο ομιλίας από την ομοσπονδία, ξεπερνούσαν κατά πολύ και χρέωναν την ομοσπονδία (και φυσικά ελάμβαναν και τα οδοιπορικά τους).

Παρά τις εκκλήσεις μας ουδέποτε ήρθαν να αποπληρώσουν το χρέος τους, το οποίο φυσικά κατέβαλε η Ομοσπονδία στερώντας αυτά τα χρήματα από άλλους σκοπούς.

Θα πρέπει λοιπόν πριν από οποιαδήποτε κριτική, αντιπαράθεση κ.λ.π. να ενημερωνόμαστε για τα του οίκου μας. Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται…».

Η απάντηση του Βαλέριου Λεωνίδη

Από την μεριά του «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του 1996 και πρώην αρχιπροπονητής της εθνικής ομάδας, Βαλέριος Λεωνίδης, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί χρέους προς την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ), ενώ επιτίθεται στον νυν πρόεδρο της ΕΟΑΒ Πύρρο Δήμα, κάνοντας λόγο για ηθικό κατήφορο του πρώην συναθλητή του.

«Κύριε Δήμα, κυρίες και κύριοι του Δ.Σ. της ΕΟΑΒ,

Η έως τώρα πορεία μου και το ήθος μου, δεν επέτρεψαν σε κανέναν να αφήσει σκιές και υπόνοιες σε βάρος μου. Επίσης, ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα κάποιον ούτε προσπάθησα να κερδίσω κάτι στην ζωή μου σε βάρος κάποιου άλλου. Πολύ περισσότερο, σε βάρος του αγαπημένου μου αθλήματος, το οποίο πιστεύω ότι τίμησα και τιμώ τόσα χρόνια με την παρουσία μου πάνω στα πλατό και κάτω από αυτά.

Ανακοινώσατε, επί λέξει, στις 22 Φεβρουαρίου: ‘‘οι κ.κ. Βαλέριος Λεωνίδης και Λεωνίδας Σαμπάνης χρέωσαν την ομοσπονδία συνολικά με 9.000€ για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνου!’’».

Τέσσερις ημέρες αργότερα ανακοινώνετε ότι ο Λ. Σαμπάνης οφείλει στην ΕΟΑΒ 1.484 ευρώ, λόγω της εξόφλησης, εκ μέρους της, οφειλής του προς κινητή τηλεφωνία.

Όποιος, λοιπόν, διαβάσει τις ανακοινώσεις, θα πιστέψει πως εγώ οφείλω στην ΕΟΑΒ το υπόλοιπο, έως τις 9.000 ευρώ, ποσό. Δηλαδή, 7.516!

Περίμενα από εκείνη την ημέρα να παρουσιάσετε τα σχετικά στοιχεία. Κάτι που, έως τώρα, δεν έχετε κάνει. Και πώς να το κάνετε, αφού δεν έχω το παραμικρό χρέος προς την ΕΟΑΒ.

Κύριε Δήμα, σας αφήνω, πλέον, μόνο σας στον προσωπικό ηθικό κατήφορο, που έχετε επιλέξει να πάρετε τα τελευταία χρόνια, και σας θέτω στην κρίση της οικογένειας της άρσης βαρών!»

Η απάντηση του Πύρρου Δήμα στην επίθεση του Βαλέριου Λεωνίδη

Ο Πύρρος Δήμας με αφορμή τα όσα ισχυρίστηκε ο πρώην συναθλητής του Βαλέριος Λεωνίδης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τhe Caller» προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση του αναφορικά με όσα ακούγονται για το όνομά του.

«Ο Βαλέριος και οι φίλοι του, οι πρώην φίλοι μου, λένε ότι είμαι κλέφτης, ότι βγάζω εισιτήρια από την ελληνική ομοσπονδία για να πηγαίνω στην Αμερική, ότι πήγαμε στην Κρήτη και βγάλαμε μίζες. Λένε βαριές κουβέντες. Για να απαντήσω ξεκάθαρα, εγώ ως μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έπρεπε για 12 χρόνια να συμμετέχω σε Παγκόσμια και Συνέδρια με λεφτά της ελληνικής ομοσπονδίας.

Αυτά η ελληνική ομοσπονδία τα γλίτωσε, γιατί ως μέλος του ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας μου πληρώνουν όλα τα έξοδα. Αυτό δεν το λένε. Τα επικοινωνιακά τρικ και τις βλακείες δεν τις ανέχομαι άλλο. Με αυτά θέλουν να φάνε τον Πύρρο; Ο Πύρρος δεν πάει καν για πρόεδρος, πάει για μέλος και είναι τιμή μου και καμάρι μου που θα συμμετέχω στο νέο ΔΣ και θα βάλω πλάτη.

Τα προβλήματα λύνονται μέσα από την Γενική Συνέλευση. Ήσουν καλός μένεις. Δεν ήσουν καλός σου δίνω μαύρο και έφυγες.

Έφερα χορηγίες στην Ομοσπονδία που ο Βαλέριος τις έδιωξε. 100.000 ευρώ έπαιρνε για 3 χρόνια η Ομοσπονδία.

Αλλά οι φίλοι του γνωστοί και άγνωστοι που φοράνε κουκούλες με ψεύτικα προφίλ τις έδιωξαν. Την χορηγία της ΔΕΗ, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ένα σωρό χορηγίες έδιωξαν και συνεχίζουν να κάνουν κακό. Οι χορηγίες δεν πήγαιναν στην τσέπη του Πύρρου αλλά στην Ομοσπονδία.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This