Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Κάποια στιγμή δεν είχα σπίτι και έμεινα για λίγες μέρες σε μια πυλωτή» (video)

Τι είπε για την ομοιότητα του με τον Γιώργο Γεροντιδάκη;

Must Read

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά ενεργός στο θέατρο, ωστόσο φέτος αποφάσισε να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Ο νεαρός ηθοποιός μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του αποκαλύπτοντας ότι ο Κρατερός Κατσούλης υπήρξε δάσκαλος του.

«Ο Κρατερός είναι δάσκαλός μου. Έδωσα εξετάσεις στο υπουργείο με δικό του κομμάτι και πήρα πτυχίο με τον Κρατερό. Δεν ένιωσα ποτέ ότι περνάω δύσκολα με το επάγγελμα του ηθοποιού. Έχουμε οικογενειακή επιχείρηση, ένα περίπτερο και όλη τη ζωή μου είμαι περιπτεράς. Για τους πελάτες στο περίπτερο είμαι ο γιος του Τριαντάφυλλου, που παίζει στην τηλεόραση. Πολλοί πελάτες στο περίπτερο μου λένε “δεν σου το ‘χαμε να είσαι αστυνομικός”» είπε χαρακτηριστικά για το αν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία στο επάγγελμα της υποκριτικής.

Στη συνέχεια ωστόσο παραδέχτηκε ότι είχε βιώσει δύσκολες στιγμές που βίωσε στην προσπάθειά του να γίνει ηθοποιός.

«Όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη για δουλειά, δεν είχα πάρει λεφτά μπροστά, έμεινα κάποια στιγμή χωρίς σπίτι γιατί δεν είχα λεφτά για ξενοδοχείο. Έμεινα για 2-3 μέρες σε ένα ίντερνετ καφέ και για άλλες 2-3 μέρες σε μια πυλωτή», εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Λόγω του παρουσιαστικού του αλλά και του μουστακιού, πολλοί κάνουν λόγο ότι μοιάζει εκπληκτικά με τον ηθοποιό Γιώργο Γεροντιδάκη. Αναφορικά με την ομοιότητα τους, ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε:

«Καταλαβαίνω γιατί λένε ότι μοιάζω με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Είμαστε και οι δύο μακρόστενοι και βοηθάει πολύ το μαλλί και το μουστάκι. Επειδή είμαστε φίλοι και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, με άλλο μαλλί και άλλο τρίχωμα στο πρόσωπο δεν μοιάζουμε τόσο. Στο δρόμο με μπερδεύουν με τον Γιώργο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This