ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΚατερίνα Καινούργιου: «Οι καημένοι οι γονείς μου ούτε αρραβώνα ούτε γάμο θα δουν» (video)

Κατερίνα Καινούργιου: «Οι καημένοι οι γονείς μου ούτε αρραβώνα ούτε γάμο θα δουν» (video)

Είπε αστειευόμενη!

Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού ο αδερφός της Πάνος κλείνει σήμερα τα 34 του χρόνια.

Η γνωστή παρουσιάστρια που του έχει αδυναμία, εξέφρασε τις πιο θερμές ευχές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου κοινοποίησε κοινές τους φωτογραφίες από όταν ήταν παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά της, η παρουσιάστρια του OPEN, του ευχήθηκε και μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Όταν ο συνεργάτης της, Γρηγόρης Γκουντάρας της πρότεινε να τον «δώσουν», τότε η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε πως έχει σοβαρή σχέση αλλά δεν έχει παντρευτεί.

Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής εξέφρασε το παράπονο της σχετικά με τον αδερφό της αλλά και την ίδια, η οποία έχει σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, και είπε χαριτολογώντας: «Αυτοί οι γονείς αρραβώνα και γάμο δεν θα δουν. Καημένοι γονείς μου…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης