ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΑργύρης Πανταζάρας για τις καταγγελίες: «Όλα αυτά, με έκαναν να μη θέλω να κάνω θέατρο» (video)

Αργύρης Πανταζάρας για τις καταγγελίες: «Όλα αυτά, με έκαναν να μη θέλω να κάνω θέατρο» (video)

«Κάνω ψυχανάλυση εδώ και ένα χρόνο»

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το έκανε μέσα από τη σειρά «10η εντολή», ενώ ευρύτερα γνωστός έγινε από τη σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» όπου και πρωταγωνιστούσε και φέτος τον απολαμβάνουμε στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο λόγος για τον Αργύρη Πανταζάρα που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Digger», η οποία μάλιστα έχει 14 υποψηφιότητες στα εγχώρια βραβεία κινηματογράφου.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε αρχικά για την εν λόγω ταινία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως είχε συζήτηση όταν αναφέρθηκε στις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι εκείνος δεν έχει βιώσει παρόμοια ή αντίστοιχα περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν μου έχει τύχει. Όλα αυτά, με έκαναν να μη θέλω να κάνω θέατρο. Γιατί πρεσβεύεις και εσύ ένα τέτοιο στοιχείο. Είμαστε σε μια όμορφη εποχή που αλλάζει συνειδητά το πράγμα. Παίρνουμε τα μέτρα μας και ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. Ας επενδύσουμε στο φως και στην υγεία. Να τεθεί στο τραπέζι ότι καλλιτέχνης δεν γίνεσαι επειδή είσαι παράξενος. Αν κάποιος αγαπά τον άνθρωπο δεν θα είχε ποτέ τέτοιες συμπεριφορές» ξεκαθάρισε.

Τέλος, αποκάλυψε ότι κάνει ψυχανάλυση τον τελευταίο χρόνο καθώς «ως ενήλικας μπορείς να τα έχεις βρεις με τον εαυτό σου, όμως το παιδί – εαυτός σου να είναι ακόμα θυμωμένος ή κάτι να μην έχει λύσει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης