Όταν ο Σκυλακάκης έκραζε τη ΝΔ για τα θαλασσοδάνεια!

Πως τα φέρνει η ζωή όμως...

Must Read

Μπορεί ο Θοδωρής Σκυλακάκης τώρα να είναι από τα επιφανή μέλη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με αυξημένες αρμοδιότητες και εξέχουσα θέση στη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης (όταν αυτό έρθει), αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι.

Το 2014 (πριν τις ευρωεκλογές) ως επικεφαλής της «Δράσης» (σ.σ. του φιλελεύθερου κόμματος που ίδρυσε ο Στέφανος Μάνος) ο νυν αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, όχι μόνο κατήγγειλε τον συνεχή δανεισμό της ΝΔ, αλλά προχωρούσε και σε σχετική ερώτηση στον τότε αρμόδιο Επίτροπο της Ε.Ε. Χοακίν Αλμούνια.

Ρωτούσε μεταξύ άλλων ο κ.Σκυλακάκης «εάν εξακολουθεί η συντριπτική πλειοψηφία των δανείων της Νέας Δημοκρατίας να μην εξυπηρετούνται και εάν υπήρξε πρόσφατα μια ειδική, προνομιακή ρύθμιση του χρέους της Νέας Δημοκρατίας στις κρατικές τράπεζες, όπως π.χ. η μείωση των επιτοκίων, προκειμένου να βελτιωθεί χαριστικά η οικονομική κατάσταση του κόμματος πριν από τις ευρωεκλογές».

Έλεγε μάλιστα ακόμα το 2014, μετά τη δημοσιοποίηση του σχετικού ισολογισμού που αποδείκνυε ότι η ΝΔ πήρε κι άλλο δάνειο (σ.σ. το 2013 ύψους 14,6 εκ. ευρώ.): «Αφού πρώτα αμνήστευσαν τους εαυτούς τους και τους τραπεζίτες πήραν κι άλλα δάνεια»!

Και συνέχιζε το… κράξιμο: «Δεν ξέρουμε από πού, μας το κρύβουν. Το κρύβει η Τράπεζα της Ελλάδας που αρνείται να απαντήσει έστω κι αν τηρείται η τραπεζική νομοθεσία. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι επειδή όλες οι τράπεζες είναι πλέον κρατικοποιημένες, σε μεγάλο βαθμό τον τελικό λογαριασμό θα τον πληρώσει ο φορολογούμενος».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This