«Γιοκ» από τον Πετρετζίκη στον Ατζούν και το «Τοp chef» του Σκάι!

Mεγαλοπρεπές «όχι»

Must Read

Στα σύννεφα πετά ο Ακης Πετρετζίκης, καθώς η σύντροφός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο και σύσσωμη η φαμίλια του Mister Masterchef επιστρέφει σπίτι!

Ολα πηγαίνουν πρίμα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του Ακη. Ο παρουσιαστής της μαγειρικής εκπομπής «Kitchen Lab» όχι μόνο παραμένει στον Alpha αλλά, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, λέει και ένα μεγαλοπρεπές «όχι» στον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος επιχείρησε να προσεγγίσει τον πρώτο νικητή του «MasterChef» δίνοντάς του στην κυριολεξία ένα ποσό-μαμούθ για να τον κλείσει στο νέο ριάλιτι μαγειρικής του Σκάι «Τοp chef».

Ομως δεν τα κατάφερε! Αφενός γιατί ο Ακης έχει συμβόλαιο με τον Alpha, αφετέρου γιατί δεν θέλει να κάνει ριάλιτι αλλά μόνο τις δικές του επιτυχημένες μαγειρικές εκπομπές! Να σημειωθεί ότι ο Ατζούν είχε προσπαθήσει να δελεάσει με αστρονομικό ποσό τους Κοντιζά, Ιωαννίδη, Κουτσόπουλο για το νέο του project, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν και υπέγραψαν ξανά με το Star!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This