Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν λίγο πριν από τα γεννητούρια

Γάμος με τον πελαργό να... παραμονεύει

Must Read

Επισημοποίησαν τη σχέση τους λίγο πριν από την άφιξη του… πελαργού. Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα στο δημαρχείο Αλίμου με μάρτυρα τη Μαρία Καλάβρια.

Ηταν τέλη Απριλίου όταν η «Espresso» είχε δημοσιοποιήσει τη γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού, με τους ίδιους να δηλώνουν λίγο νωρίτερα σε κοινή συνέντευξή τους ότι τους φαινόταν… βουνό η γραφειοκρατία. «Συζητάμε για πολιτικό γάμο, για τον οποίο χρειάζονται πολλά χαρτιά και θέλει περίπου έναν μήνα – ειδικά τώρα που δεν δουλεύει τίποτα και όλα υπολειτουργούν» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Κώστας Σόμμερ.

«Υπάρχει μια γραφειοκρατία που είναι λίγο χρονοβόρα, ειδικά για εμάς, που ξεκινήσαμε τώρα να το κοιτάζουμε… Θέλουμε να προλάβουμε για να μην μπούμε στη διαδικασία να πάρει πρώτα το δικό μου όνομα το παιδί και μετά να γίνει η αναγνώριση» είχε συμπληρώσει η Βαλεντίνη.

Πέρασαν έκτοτε σχεδόν τέσσερις μήνες για να μπορέσουν τελικά ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη να ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου. Ευτυχώς πρόλαβαν να ενωθούν και νομικά πριν εκείνη φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους. Και δεν θέλει πολύ ακόμη για τα γεννητούρια. Φαίνεται, εξάλλου, από τις φωτογραφίες του γάμου τους, στις οποίες, παρά το γεγονός ότι η Βαλεντίνη φοράει πολύ φαρδύ λευκό φόρεμα, η κοιλιά της παραμένει… τούρλα.

Στο πλευρό του ζευγαριού τη χαρμόσυνη στιγμή βρέθηκαν οι γονείς, λίγοι στενοί φίλοι και συγγενείς. Να ζήσουν, να ευτυχήσουν και… καλή λευτεριά στη νύφη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This