Mad Clip: Θρήνος για το αστέρι της Trap μουσικής που έσβησε στην άσφαλτο όπως ο Παντελίδης! (video)

Must Read

Πέντε ολόκληρα χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή, ένα ακόμη αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.

https://youtu.be/O6dbji49gcM

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 02:30 τα ξημερώματα, όταν η Porsche που οδηγούσε ο 35χρονος τράπερ Mad Clip, καρφώνεται με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο, επίσης στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Ο θάνατος του Mad Clip ήταν ακαριαίος. Το αυτοκίνητο του έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών και ο ίδιος εγκλωβίζεται για περισσότερες από τρεις ώρες μέσα στις λαμαρίνες. Όταν τελικά κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφθασαν στο σημείο ήταν ήδη πολύ αργά. Είχε φύγει για την γειτονιά των Αγγέλων, όπως έφυγε και ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης.

Ο 35χρονος τράπερ ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο. Λίγη ώρα πριν βρισκόταν στο γαμήλιο γλέντι του στενού φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Μπενουδάκη πριν πέσει θύμα τροχαίου.

Ο Γιώγος Μπενουδάκης σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip του Mad Clip, για το τραγούδι «Mporei» που ερμήνευσε με την Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, λίγο πριν φύγει από την δεξίωση ο 35χρονος τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα και έκανε αστεία με τον επίσης καλεσμένο Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Eίμαι κοντράκιας, μού αρέσει η ταχύτητα… Σωστό ή λάθος, θα το κρίνει όποιος το κρίνει…» δήλωνε πριν από λίγους μήνες ο δημοφιλής τράπερ Mad λίγες ώρες μετά την κινηματογραφική καταδίωξή του στους δρόμους της Αθήνας και την σύλληψή του για υπερβολική ταχύτητα και παραβίαση κόκκινων φαναριών. Αυτό το ανεξέλεγκτο πάθος του για την ταχύτητα, που ο ίδιος δεν δίσταζε να εξομολογηθεί δημόσια, αποδείχτηκε πως στάθηκε τελικά μοιραίο καθώς του στέρησε τη ζωή, σε ηλικία μόλις 35 ετών και αφού είχε καταφέρει να ζήσει, για λίγο μόνον, το όνειρό του.

Η είδηση πως ο 34χρονος ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο έχει σοκάρει τους πάντες, όχι μόνο τους φίλους και τους συνεργάτες του με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το αυτοκίνητό του πέσει σε κολόνα αλλά και στους θαυμαστές του, πολλοί από τους οποίους μόλις έμαθαν το νέο έσπευσαν στο σημείο όπου ο Mad Clip ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Εκεί, στη λεωφόρο Αθήνας κοντά στην εκκλησία της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, στο σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα, το αυτοκίνητο του Mad Clip χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και μετά σε ένα δέντρο. Πιθανολογείται πως ο γνωστός τράπερ είχε αναπτύξει ταχύτητα, αφού στο δρόμο υπάρχουν ίχνη από το φρενάρισμα, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου.

Όταν έπεσε στην κολόνα, το αυτοκίνητο του Mad Clip την έριξε και στη συνέχεια συνέχισε έως ότου να σταματήσει σε ένα δέντρο. 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip από την άμορφη μάζα σιδερικών, στην οποία είχε μετατραπεί η πολυτελής Porsche.

Όταν τελικά τον απεγκλώβισαν, ο Mad Clip μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Ασκληπιείο της Βούλας. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός.

Για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Money and drugs Can’t live in poverty σημαίνει) είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος. Ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα όταν ήταν 13 ετών. Στα 22 του πήγε στην Κύπρο όπου έκανε τις πρώτες του συνεργασίες στην trap μουσική. Επέστρεψε στη γενέτειρά του στη Νέα Υόρκη, αργότερα πήγε στο Λονδίνο και το 2016 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Όταν ήταν 27 ετών ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ με τίτλο «Eimai Trelos».

Αργότερα κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Dealer» που έγινε μεγάλη επιτυχία και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το Kotera, Sinthikes κι άλλα. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το «Super trapper», το «O Amerikanos LP», το «Super Trapper 2» και το «Still Active» σε συνεργασία με τον Strat.

Ο Mad Clip είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την τραγουδίστρια Josephine και την Ελένη Φουρέιρα στο τραγούδι «Mporei»:

Ο τράπερ ήταν γνωστός και με το παρατσούκλι «Αμερικανός», καθώς στα πρώτα του βήμα έγραφε και τραγουδούσε στα αγγλικά.

Ο Mad Clip τον Φεβρουάριο απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς είχε γίνει γνωστό πως δεν σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας, ενώ είχε ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξη. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν λίγη ώρα αργότερα. Τελικά σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This