Ένα φτάρνισμα του Καραμανλή είναι αρκετό για να δονήσει το πολιτικό σύστημα. Και μόνο που ζήτησε από τους αποφοίτους του κολεγίου της Θεσσαλονίκης να απομακρύνονται από όσους είναι ερωτευμένοι με τον εαυτό τους το χρήμα και την εξουσία κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός για να απαντήσει.
Δεν αγγίζει κανείς
Όμως για πρώτη φορά καταγράφηκε άρνηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης παρότι τους ζητήθηκε, απέφυγαν τα σχόλια. Ομοίως και ο γραμματέας της ΝΔ Κώνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος μάλιστα ζήτησε από τους κομματικούς να αποφεύγονται τα σχόλια σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού.
Δείτε επίσης:
- Αναστάτωση με την κινητοποίηση για Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη
- Τρίτο «όχι» στο Mega από την Καρυστιανού – Δημόσια στρατηγική ή πολιτική σύγχυση;


Ας πει κάποιος στον Κύριο Καραμανλή ότι αυτά τα τρία που είπε ως προτροπή στους νέους είναι χαρακτηριστικά των Ελλήνων και κανείς ούτε εκείνος προσπάθησε μέσω της παιδείας μα αλλάξουν !!!