ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΣάλος με τις δηλώσεις του Όμηρου Ευστρατιάδη: «Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν;» (video)

Σάλος με τις δηλώσεις του Όμηρου Ευστρατιάδη: «Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν;» (video)

«Έβαλαν στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη; Απαράδεκτο»!

Ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης είναι ιδιαίτερα γνωστός για τη σειρά ταινιών «Ρόδα τσάντα και κοπάνα», αλλά και για τις ερωτικές ταινίες του, τη δεκαετία του 1970. Στην τηλεόραση σκηνοθέτησε αρκετές γνωστές εκπομπές της Αννίτας Πάνια.

Τις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές αλλά και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου κλήθηκε να σχολιάσει o γνωστός σκηνοθέτης στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και οι δηλώσεις του προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση καθώς είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτά για μένα είναι αστεία! Μετά από 60 χρόνια θυμήθηκαν αυτές οι κυρίες ότι τις βίασαν; Έβαλαν στη φυλακή τον Πέτρο; Μετά από τόσα χρόνια το να βγαίνει κάθε κυρία και να λέει για να βγει στην επιφάνεια, γιατί είναι ξεχασμένη, να καταγγέλλει επώνυμους ηθοποιούς είναι απαράδεκτο. Όταν έκανα την Σελήνη, εμένα μου την έπεφταν. Να βγω τώρα να καταγγείλω τις κοπέλες που την έπεφταν σε μένα;».

https://vimeo.com/600884207

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης