Τζούλια Νόβα για τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της: «Δεν θα έπρεπε να βγει και να τοποθετηθεί» (video)

Το φύλο του μωρού και τα χυδαία σχόλια που δέχθηκε για την περιβόητη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Must Read

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζούλια Νόβα καθώς σε δύο μήνες περίπου θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίου.

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού.

«Κοντεύω 7 μηνών. Τώρα που την αισθάνομαι, αρχίζω να νιώθω πολύ όμορφα. Είναι μεγάλο ζιζάνιο, κουνιέται ασταμάτητα. Ειδικά της αρέσει πολύ όταν τρώω, ό,τι και να είναι αυτό» είπε αρχικά, αποκαλύπτοντας ότι περιμένει… κοριτσάκι.

«Δεν ήταν όνειρό μου να αποκτήσω παιδί αλλά σίγουρα το ήθελα κάποια στιγμή να μου συμβεί. Βέβαια ήταν εκπληξούλα δεν το περιμέναμε. Δεν το είχαμε σχεδιάσει. Ήρθε το θαύμα. Το κατάλαβα κοντά στον τρίτο μήνα. Δεν το πίστευα. Δεν το περίμενα καθόλου. Όταν έγινε είχα τρομερό άγχος… Ήταν πολύ λίγες οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο, κι όμως έγινε. Ξεκίνησαν οι ζαλάδες και οι περίεργες λιγούρες και λέω ώπα εδώ κάτι γίνεται. Ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ, εγώ δεν το περίμενα. Δεν το χωράει το μυαλό σου, ήταν κάτι εξωπραγματικό» πρόσθεσε.

Ο πρώην σύντροφος της Γιάννης Μάρκου πριν λίγες ημέρες αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της Τζούλιας Νόβα, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς πίστευε πως η νέα σχέση του μοντέλου ήταν καθαρά από αντίδραση λόγο του χωρισμού τους. Αναφορικά με τις δηλώσεις του, το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης», ανέφερε πως: «Για όλους μας ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό. Δεν θεωρώ ότι είπε κάτι άσχημο, δεν θα έπρεπε βέβαια να βγει και να τοποθετηθεί αλλά οκ ό,τι έγινε, έγινε. Δικαίωμα του, δεν μπορώ να του πω κάτι. Βγαίνει επειδή τον καλούν. Σίγουρα υπάρχει και το όχι».

Τέλος, αναφέρθηκε στο σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου φαίνεται εκείνη να ποζάρει με φουσκωμένη την κοιλίτσα φορώντας μία μπλούζα με το σήμα της Σοβιετικής Ένωσης.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε η Τζούλια Νόβα: «Λέτε πως είσαστε Δημοκράτες αλλά…»

Δείτε επίσης: Ξέσπασε για ακόμη μία φορά η Τζούλια Νόβα: «Και κομμουνίστρια να είμαι, Δημοκρατία δεν έχουμε;» (video)

«Δεν την φόρεσα από μόδα, καμία σχέση. Ήταν να πάω βόλτα στον Μαραθώνα με μια φίλη μου, δεν ήταν καν δική μου η μπλούζα. Είχα βάλει μακρυμάνικο αλλά έκανε ζέστη και είπα στη φίλη να μου φέρει μια άλλη μπλούζα. Μου την έφερε, την είδα. Γεννήθηκα στη Σοβιετική Ένωση και μου θύμισε την παιδική μου ηλικία. Το σκέφτηκα πολύ αθώα. Έβγαλα τη φωτογραφία και το σχόλιο που έγραψα είχε να κάνει με το μωράκι μου. Προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και μου έλεγαν να χάσω το μωρό μου που είχα στην κοιλιά μου με πολύ χυδαίο τρόπο. Ήταν απαράδεκτο, θύμωσα πάρα πολύ. Δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Ήταν πολύ σεξιστικά σχόλια. Δεν ασχολούμαι καν με πολιτική. Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό κάτι άλλο, ήταν αθώο. Στην κατάσταση που είμαι δεν πρέπει να θυμώνω. Πρέπει να είμαι ήρεμη», τόνισε.

https://vimeo.com/601765424

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This