ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣ«Λεπτομέρεια» στον στολισμό του Λευκού Οίκου, εξοργίζει τους Αμερικανούς

«Λεπτομέρεια» στον στολισμό του Λευκού Οίκου, εξοργίζει τους Αμερικανούς

Οργή κατά της Τζιλ Μπάιντεν, αναπολούν την Μελάνια!

Οργή σε εκατοντάδες χρήστες του Twitter προκάλεσαν οι επιλογές της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, αναφορικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου, καθώς και τα δρώμενα.

Όσον αφορά τον στολισμό, σχεδόν ομόφωνα οι Αμερικάνοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναπολούν την σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια! Δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες με αντιπαραβολή του στολισμού επί της προηγούμενης πρώτης κυρίας με τον τωρινό στολισμό.

Αποδοκιμάζουν οι αμερικάνοι τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της κυρίας Μπάιντεν και θυμίζουν τον αντίστοιχο της κυρίας Τραμπ.

Οι φωτογραφίες όμως που έδωσε στην δημοσιότητα η σύζυγος του Τζο Μπάιντεν, επεφύλασσαν μια δυσάρεστη έκπληξη στους αμερικανούς. Συγκεκριμένα, μία φωτογραφία που δείχνει παιδάκια μέσα στο Λευκό Οίκο σε χριστουγεννιάτικη γιορτή να φορούν μάσκες και να τηρούν τις αποστάσεις, σε αντίθεση με την πρώτη κυρία, έχει εξοργίσει πραγματικά τους χρήστες του Twitter.

Τα παιδάκια υποχρεώνονται σε μάσκες και αποστάσεις, σε αντίθεση με την πρώτη κυρία

Ο γνωστός και δημοφιλής podcaster Benny, έγραψε στο Twitter:

Η Τζιλ Μπάιντεν αναγκάζει τα μικρά παιδιά να φορούν μάσκα και να διατηρούν κοινωνική απόσταση, μέσα στον Λευκό Οίκο, ενώ εκείνη δεν κάνει τίποτα από τα δύο.
Αυτό είναι πέρα από ανόητο. Αυτή είναι μια σκληρή και αρρωστημένη κακοποίηση παιδιών για μια χριστουγεννιάτικη γιορτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαδώστε το για να ντροπιάσετε αυτούς τους κακούς ανθρώπους (!!)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης