ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΕκνευρίστηκε στον αέρα της ΕΡΤ η Αιμιλία Υψηλάντη: «Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά;»

Εκνευρίστηκε στον αέρα της ΕΡΤ η Αιμιλία Υψηλάντη: «Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά;»

Η γνωστή ηθοποιός αντέδρασε στην ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, εμφανίστηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», ωστόσο φαίνεται ότι μια ερώτηση των δημοσιογράφων, της προκάλεσε ιδιαίτερο εκνευρισμό τον οποίο δεν έκρυψε.

Όταν ο παρουσιαστής Θανάσης Αναγνωστόπουλος την ρώτησε για την πορεία της στον χώρο αλλά και το πώς βίωσε την χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, με τις συνεργασίες που είχε με κορυφαία ονόματα της υποκριτικής, η Αιμιλία Υψηλάντη απάντησε φανερά ενοχλημένη.

«Γιατί με ρωτάτε συνέχεια για τα παλιά; Εγώ ενδιαφέρομαι για το τώρα». Ωστόσο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος εξήγησε: «Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναντήσουμε ανθρώπους που έχουν ζήσει τη χρυσή εποχή».

Η ηθοποιός όμως συνέχισε σε εκνευρισμένο ύφος: «Το τι θυμάται ο άνθρωπος δεν είναι πραγματικότητα. Δεν είναι η πραγματικότητα η τωρινή. Είμαι ένας άνθρωπος που το παρελθόν δεν με αφορά καθόλου» .

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης