Διακοπές ρεύματος: Ατέλειωτη ταλαιπωρία για 5η ημέρα!

Πού υπάρχουν ακόμα βλάβες

Must Read

Αδιανόητο και άκρως αντιφατικό απέναντι σε όσα καθημερινά υπερηφανεύεται ότι «καταφέρνει» η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι όσα βιώνουν πολλά ελληνικά νοικοκυριά που για 5η ημέρα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» συνεχίζουν να μην έχουν ρεύμα στα σπίτια τους!

Και σήμερα Παρασκευή, 28/1, παραμένουν οι διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής, όπως το Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια. Ακόμη μία δύσκολη νύχτα αναγκάστηκαν να περάσουν πολλές οικογένειες που επί πέντε ημέρες δεν έχουν θέρμανση! Οικογένειες, ηλικιωμένοι, άρρωστοι είναι σε απόγνωση, και κάνουν συνεχώς εκκλήσεις ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι βλάβες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ την Πέμπτη (27/01), «οι κύριες εκκρεμότητες» όσον αφορά στην ηλεκτροδότηση, παραμένουν σε περιοχές του Μαραθώνα και του Κορωπίου.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση, ο ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε: «Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι αυτή την ώρα ολοκληρώνονται οι εργασίες των συνεργείων του στο Δίκτυο Χαμηλής Τάσης σε όλες τις πληγείσες από την κακοκαιρία Ελπίδα περιοχές της Αττικής, με κυριότερες εκκρεμότητες περίπου 100 παροχές διάσπαρτες στις περιοχές του Δήμου Μαραθώνα και του Δήμου Κορωπίου».

Πάντως, από τον οργανισμό τονίζεται ότι «όλο το τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολαβικών εταιρειών παραμένει και θα παραμείνει σε πλήρη επιφυλακή για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να επέμβει άμεσα για την επανηλεκτροδότηση όλων των πολιτών».

Αναλυτικά, η πλήρης αποκατάσταση στην ηλεκτροδότηση έχει προγραμματιστεί να γίνει ως εξής:

Στον Νότιο Τομέα της Αθήνας (Καλλιθέα, Ηλιούπολη, Βάρη, Ελληνικό) έως και τις 02:00.
Στην Ανατολική Αττική (Πικέρμι, Νέα Μάκρη, Λαυρεωτική) έως το μεσημέρι της Παρασκευής (28/01), γιατί «είναι μεγαλύτερες οι αποστάσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This