ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΈξω από το ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης διαμαρτυρήθηκαν... αλληλέγγυοι!

Έξω από το ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης διαμαρτυρήθηκαν… αλληλέγγυοι!

Προωθούν την προπαγάνδα της Άγκυρας για τους θανάτους μεταναστών που δήθεν ευθύνεται η Ελλάδα!

Την τουρκική προπαγάνδα προωθούν ξεκάθαρα οι διάφορες οργανώσεις επαγγελματιών αλληλέγγυων, που έχουν βρει την επαγγελματική τους αποκατάσταση υπερασπιζόμενοι υποτίθεται τα δικαιώματα μεταναστών και προσφύγων.

Αυτό ακριβώς συνέβη έξω από το προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, που μαζεύτηκαν καμιά εικοσαριά της οργάνωσης «Πλατφόρμα Αλληλεγγύης Προσφύγων» να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο 19 μεταναστών που πάγωσαν μέχρι θανάτου στον Έβρο, περιστατικό που διακίνησε η Άγκυρα.

Διάβασαν μάλιστα και δελτίο Τύπου, ζητώντας να ακυρωθεί η συμφωνία επανεισδοχής και να ανοίξουν τα σύνορα με την Ελλάδα για διελεύσεις προσφύγων! Είναι πλέον απόλυτα ξεκάθαρη η εργαλειοποίηση εκ μέρους των γειτόνων του προσφυγικού- μεταναστευτικού και ελπίζουμε να έρθει η στιγμή που θα το δουν και οι εταίροι εκεί στας Ευρώπας και θα πάψουν να χαϊδεύουν την Τουρκία, που ευθύνεται απόλυτα για την κατάσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης