Έξω από το ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης διαμαρτυρήθηκαν… αλληλέγγυοι!

Προωθούν την προπαγάνδα της Άγκυρας για τους θανάτους μεταναστών που δήθεν ευθύνεται η Ελλάδα!

Must Read

Την τουρκική προπαγάνδα προωθούν ξεκάθαρα οι διάφορες οργανώσεις επαγγελματιών αλληλέγγυων, που έχουν βρει την επαγγελματική τους αποκατάσταση υπερασπιζόμενοι υποτίθεται τα δικαιώματα μεταναστών και προσφύγων.

Αυτό ακριβώς συνέβη έξω από το προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, που μαζεύτηκαν καμιά εικοσαριά της οργάνωσης «Πλατφόρμα Αλληλεγγύης Προσφύγων» να διαμαρτυρηθούν για τον θάνατο 19 μεταναστών που πάγωσαν μέχρι θανάτου στον Έβρο, περιστατικό που διακίνησε η Άγκυρα.

Διάβασαν μάλιστα και δελτίο Τύπου, ζητώντας να ακυρωθεί η συμφωνία επανεισδοχής και να ανοίξουν τα σύνορα με την Ελλάδα για διελεύσεις προσφύγων! Είναι πλέον απόλυτα ξεκάθαρη η εργαλειοποίηση εκ μέρους των γειτόνων του προσφυγικού- μεταναστευτικού και ελπίζουμε να έρθει η στιγμή που θα το δουν και οι εταίροι εκεί στας Ευρώπας και θα πάψουν να χαϊδεύουν την Τουρκία, που ευθύνεται απόλυτα για την κατάσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This