Απίστευτο! Νταλίκα «κρεμάστηκε» από… στέγη σπιτιού! (video)

Must Read

Οι περαστικοί «έσπαγαν» το κεφάλι τους να καταλάβουν πώς στο καλό ολόκληρη νταλίκα κατέληξε να «κρέμεται» από τη… στέγη σπιτιού, στο Οντάριο του Καναδά!

Την απορία τους έλυσε οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος κινούνταν πίσω από την νταλίκα και τράβηξε την… τρελή πορεία της σε βίντεο.

Όπως φαίνεται σε αυτό, η νταλίκα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο πέφτοντας σε χαντάκι δίπλα από τον δρόμο.

Μετά την πρόσκρουση, το πίσω μέρος του οχήματος σηκώθηκε στον αέρα και… προσγειώθηκε πάνω σε ένα σπίτι στην άκρη του δρόμου με τέτοιο τρόπο, που η νταλίκα φαινόταν σαν να κρεμόταν από τη στέγη του!

Και, παρά το γεγονός ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, χρειάστηκε να περάσουν ώρες μέχρι οι ειδικοί να καταφέρουν να απομακρύνουν την νταλίκα, ούτως ώστε να μην προκαλέσει περεταίρω ζημιές στο σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This