Η Ηλιάνα έτοιμη να «κάτσει» ξανά στην κριτική επιτροπή του GNTM

Must Read

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει ύστερα από τέσσερα χρόνια στον τόπο του εγκλήματος: στο «Greece’s Next Top Model» και στη θέση του κριτή!

Η πρώτη απόφαση για το τηλεοπτικό μέλλον της Παπαγεωργίου είναι γεγονός. Το «Style me up» ολοκληρώνεται σύντομα στον Alpha (τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί) και η παρουσιάστρια συζητά ήδη τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, με το «GNTM», που πήρε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τα castings για τον 5ο κύκλο, να είναι στον ορίζοντά της! Και μπορεί τα γυρίσματα για το reality μοντέλων (θα προβληθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Οκτώβριο) να αρχίζουν μετά το Πάσχα, όμως το μείζον θέμα για το κανάλι είναι η κριτική επιτροπή, στην οποία εκτός απροόπτου θα βρίσκονται οι Ζενεβιέβ Μαζαρί, Αγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και… Ηλιάνα Παπαγεωργίου, χωρίς έως να έχει διευκρινιστεί ο ρόλος του Γιώργου Καράβα, που μάλλον θα κρατήσει τον ρόλο του κόουτς. Αναφορικά με την πρώην του Snik, αφού επιστρέψει από τις διακοπές της (Λος Αντζελες, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Τζαμάικα), προβλέπεται να έρθει σε οριστική συμφωνία με τον σταθμό της κάτω Κηφισιάς αλλά και την παραγωγή του «GNTM».

Μέσα σε όλα αυτά δεδομένη θεωρείται από πολλούς η απουσία της Βίκυς Καγιά, παρά τα όσα ακούγονται για επιστροφή της. Όπως λέγεται, εκείνη πιέζει για να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος κύκλος του χορευτικού σόου «Dancing with the stars», αφού το κανάλι έχει τα δικαιώματά του για ακόμη μία χρονιά. Η παρουσιάστρια πιστεύει ότι το «DWTS» μπορεί να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, αρκεί να ξεκινήσει αρκετά νωρίς για να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Τέλος, η συνεργασία του top model από το Λος Αντζελες Ισμήνης Παπαβλασοπούλου με τον σταθμό και την παραγωγή του «GNTM» έχει ολοκληρωθεί και αυτό σημαίνει πως δεν θα τη δούμε του χρόνου στο ριάλιτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This