ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΆμαχοι χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες από τους Ουκρανούς ακροδεξιούς

Άμαχοι χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες από τους Ουκρανούς ακροδεξιούς

Τι καταγγέλλει Ρώσος διπλωμάτης

Σε μια καταγγελία κατά του ακροδεξιού τάγματος Αζόφ και των τακτικών του στην Ουκρανία, προχώρησε ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Καμπότζη, Ανατόλι Μπόροβικ.

Σύμφωνα με τον ίδιο τόσο το τάγμα Αζόφ,όσο και άλλοι εξτρεμιστές, χρησιμοποιούν άμαχους ως ανθρώπινες ασπίδες. Μια τακτική των Ουκρανών ακροδεξιών, που έχει καταγγελθεί και από άλλους.

«Καταδικάζουμε σθεναρά τις τακτικές του Azov και άλλων ριζοσπαστών να χρησιμοποιούν αμάχους ως ‘ανθρώπινες ασπίδες’. Είναι ξεκάθαρα αντίθετο με το διεθνές δίκαιο και τις βασικές ανθρώπινες αρχές. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Γι’ αυτό οι Ουκρανοί εθνικιστές εμποδίζουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τις ανθρωπιστικές διαδρομές;» έγραψε στο twitter αναρτώντας κι ένα βίντεο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης