Άμαχοι χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες από τους Ουκρανούς ακροδεξιούς

Τι καταγγέλλει Ρώσος διπλωμάτης

Must Read

Σε μια καταγγελία κατά του ακροδεξιού τάγματος Αζόφ και των τακτικών του στην Ουκρανία, προχώρησε ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Καμπότζη, Ανατόλι Μπόροβικ.

Σύμφωνα με τον ίδιο τόσο το τάγμα Αζόφ,όσο και άλλοι εξτρεμιστές, χρησιμοποιούν άμαχους ως ανθρώπινες ασπίδες. Μια τακτική των Ουκρανών ακροδεξιών, που έχει καταγγελθεί και από άλλους.

«Καταδικάζουμε σθεναρά τις τακτικές του Azov και άλλων ριζοσπαστών να χρησιμοποιούν αμάχους ως ‘ανθρώπινες ασπίδες’. Είναι ξεκάθαρα αντίθετο με το διεθνές δίκαιο και τις βασικές ανθρώπινες αρχές. Δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Γι’ αυτό οι Ουκρανοί εθνικιστές εμποδίζουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τις ανθρωπιστικές διαδρομές;» έγραψε στο twitter αναρτώντας κι ένα βίντεο.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This