Το ανατριχιαστικό βίντεο με την Τζωρτζίνα να κλείνει τη μύτη της Ίριδας 

«Δύσκολα θα κάνει ένα παιδάκι αυτή την κίνηση αν δεν την έχει δει κάπου» λέει ο Κατερινόπουλος

Must Read

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει την 9χρονη Τζωρτζίνα να παίζει με την αδερφούλα της την Ίριδα, προκαλεί προβληματισμό και σκέψεις για το αν πίσω από την συμπεριφορά του παιδιού, υπάρχουν εικόνες που μπορεί να την έχουν επηρεάσει.

Η 9χρονη κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την μικρότερη αδερφή της, φαίνεται να κλείνει την μυτούλα του μωρού επανειλλημένα και στη συνέχεια να την αφήνει.

Το βίντεο που προβλήθηκε στο Star κλήθηκε να σχολιάσει ο Θανάσης Κατερινόπουλος ο οποίος υποστήριξε ότι η 9χρονη κάπου έχει δει την συγκεκριμένη κίνηση και την αντιγράφει: «Δύσκολα θα κάνει ένα παιδάκι αυτή την κίνηση αν δεν την έχει δει κάπου» είπε και στη συνέχει πρόσθεσε: «το πανάκι έκλεισε το στόμα και το χέρι έκλεισε τη μύτη» σχολίασε όλο νόημα ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία ο οποίος δεν δίστασε να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ερευνάται η υπόθεση της Πάτρας.

Δείτε επίσης: «Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για την ζωή της μετά τον θάνατο της Μαλένας»

Από πλευράς του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σχολίασε: «Στο βρέφος υπάρχουν σαφείς ενδείξεις. Το μόνο τραύμα είναι εντός της στοματικής κοιλότητας το οποίο σημαίνει μετά βεβαιότητας ότι το πανάκι βρέθηκε στο στόμα του μωρού και εμποτίστηκε με το αίμα από τραύμα που έφερε το βρέφος στη στοματική κοιλότητα από πριν».

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη! Υπήρχε καταγγελία για κακοποίηση όταν η Τζωρτζίνα ήταν μωρό

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This