«Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν για την ζωή της μετά τον θάνατο της Μαλένας»

Σοκάρει η νέα μαρτυρία - Τι αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον της 69χρονης

Must Read

Δεν έχουν τελειωμό οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας! Την ώρα που οι αρχές θα προχωρήσουν την έρευνά τους ανοίγοντας τους φακέλους των θανάτων των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, μυστήριο επικρατεί και γύρω από τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς που είχε παραχωρήσει το σπίτι της στην οικογένεια, προκειμένου να την φροντίζουν και να την εξυπηρετούν.

Η 69χρονη Ευγενία έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και μετακινούνταν με αναπηρικό αμαξίδιο. Σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, η γυναίκα έπασχε από ανίατο νόσο, ωστόσο λίγο νωρίτερα ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας υποστήριξε ότι η γυναίκα δεν ήταν άρρωστη.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη! Υπήρχε καταγγελία για κακοποίηση όταν η Τζωρτζίνα ήταν μωρό

Την ίδια ώρα, ένας μάρτυρας ο οποίος δήλωσε στενός οικογενειακός φίλος της 69χρονης ζήτησε να μιλήσει στην εκπομπή Live News και τίθεται στη διάθεση των Αρχών προκειμένου να καταθέσει ανατριχιαστικές αποκαλύψεις.

«Η κυρία Ευγενία είχε κάποια κινητικά προβλήματα στα πόδια. Τα υπόλοιπα που λέγονται για καρκίνους και τα λοιπά δεν τα είχε αναφέρει ποτέ η ίδια» δήλωσε και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η γυναίκα είχε αρχίσει να φοβάται το ζευγάρι μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού τους, της 3,5 ετών Μαλένας:

«Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι»

«Μου είχε πει αρκετές φορές κάποια πράγματα για την Ρούλα και τον Μάνο, το πως είχαν γνωριστεί, πως πήγανε στο σπίτι και την μετέπειτα πορεία τους, πότε άρχισε να τους φοβάται και τι να φοβάται…Ο φόβος ήταν κυρίως μετά τον θάνατο του πρώτου παιδιού. Φοβόταν για την ίδια, μήπως της κάνουν κάτι, μήπως την πειράξουν σε θέμα υγείας, ακόμα και σε θάνατο» υποστήριξε ο μάρτυρας και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι σύμφωνα με όσα του είχε εκμυστηρευθεί η γυναίκα, η συμπεριφορά του ζευγαριού απέναντί της είχε αλλάξει, με αποτέλεσμα να ανησυχεί:

Πισπιρίγκου

Δείτε επίσης: «Βόμβες» Ρουγκάλα για τη σπιτονοικοκυρά της Ρούλας – «Δεν ήταν άρρωστη, πέθανε αιφνίδια»

«Είχε αλλάξει η συμπεριφορά του απέναντί της. Είχαν γίνει πιο πιεστικοί, κυρίως στο θέμα να την παρακολουθούν και να την προσέχουν, που αυτή ήταν η συμφωνία για να μείνουν στο σπίτι. Έδειχναν αδιαφορία. Μπορεί η ίδια να είχε αντιληφθεί κάτι που να μην μου το είχε πει ευθέως. Φοβόταν να μην της κάνουν κάτι, επειδή δεν την έβλεπε κανένας και δεν είχε συναναστροφές με κόσμο» δήλωσε ο μάρτυρας και υποστήριξε ότι η γυναίκα είχε χάσει την εμπιστοσύνη της στο ζευγάρι και επέλεγε να τρώει φαγητό μόνο απ’εξω.

Δείτε επίσης: Η Ρούλα μιλάει μέσα από τα κρατητήρια και «καίει» τον Μάνο Δασκαλάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This