«Βόμβες» Ρουγκάλα για τη σπιτονοικοκυρά της Ρούλας – «Δεν ήταν άρρωστη, πέθανε αιφνίδια»

«Δεν νοσηλεύτηκε σε κανένα νοσοκομείο» - Τι αποκαλύπτει ο Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία

Must Read

Βέβαιος ότι οι και τα άλλα δύο κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη βρήκαν βίαιο θάνατο από την ίδια τους τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, εμφανίστηκε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

Ο ίδιος μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι η 33χρονη μητέρα ήταν εκείνη που σκότωσε την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα. Μάλιστα άφησε υπόνοιες και για την αδερφή της Ρούλας, τη Δήμητρα Πισπιρίγκου η οποία ήταν εκείνη που βρήκε νεκρό το μωρό στην κούνια του: «Θεωρώ ότι και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών έχουν γίνει από την μητέρα. Τώρα αν ήταν συνεργός η αδελφή της δεν ξέρω. Ήταν οι δύο τους στο σπίτι. ο Μάνος Δασκαλάκης έλειπε».

Δείτε επίσης: Η Ρούλα μιλάει μέσα από τα κρατητήρια και «καίει» τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο κ. Ρουγκάλας αποκάλυψε ότι άρχισε να υποψιάζεται τη μητέρα μετά από επικοινωνία που είχε με γιατρούς: «Όταν διάβασα τι είχε συμβεί με τον θάνατο των τριών μικρών παιδιών και αφού μίλησα με γιατρούς και μου είπαν ότι δεν υπήρχε γονιδιακό πρόβλημα, σχημάτισα από αστυνομικό ένστικτο και από τις συνεντεύξεις που έβλεπα των γονέων ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν υπεύθυνη» δήλωσε.

«Δεν ισχύει ότι είχε καρκίνο»

Την ίδια ώρα, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών διέψευσε ότι η σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου νοσούσε από καρκίνο και αποκάλυψε ότι δεν έχει νοσηλευτεί σε κανένα νοσοκομείο της πόλης: «Αυτά τα ξέρουν ο κ. Δασκαλάκης και η κ. Πισπιρίγκου. Δεν ήταν άρρωστη η γυναίκα. Αυτό που έχει ειπωθεί ότι νοσηλευόταν στο τελικό στάδιο καρκίνου δεν ισχύει. Δεν υπάρχει νοσηλεία σε κανένα νοσοκομείο της πόλης μας. Δεν έγινε νεκροτομή». ανέφερε.

«Πέθανε σε ημέρα αργίας»

Ο ίδιος κάνει λόγο για αιφνίδιο θάνατο ο οποίος επήλθε σε ημέρα αργίας. «Πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, κάθισε λίγες ώρες, έφυγε και την άλλη μέρα πέθανε στο σπίτι της» αποκάλυψε και σημείωσε ότι η σορός της γυναίκας αποτεφρώθηκε γιατί η ίδια ήταν άθεη.

 

Την ίδια ώρα στην εκπομπή Super Κατερίνα, μάρτυρας μιλάει για όσα ακούστηκαν αναφορικά με το σπίτι στο οποίο έμενε η οικογένεια.

https://www.youtube.com/watch?v=IuO-YUVJmY4

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This