Πάτρα: «Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» έλεγε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ψυχρότητα που σοκάρει

Must Read

Η οικογένεια Πισπιρίγκου στην Πάτρα εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο, καθώς σοκ προκαλεί η στάση της αδερφής της Ρούλας, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις

Όταν στην Ρούλα Πισπιρίγκου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, το οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης φαίνεται πως δεν συνειδητοποίησε την βαρύτητα της υπόθεσης.

Αποτροπιασμό προκαλεί μια μαρτυρία για την αδερφή της, τη Δήμητρα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με την οποία φέρεται να είπε πως δεν έβλεπε την ώρα να κλείσει η υπόθεση για να πάει για ποτάρες.

«Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες»

Η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου που έχει μελετήσει την υπόθεση, ανέφερε στο MEGA πως μιλώντας με δημοσιογράφους στην Πάτρα, της μετέφεραν ότι λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορουμένης πλέον, υπήρχε επικοινωνία των δημοσιογράφων με την αδερφή της η οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες. Δεν έχουν καμία συνείδηση για το τι συμβαίνει. Μιλάνε σαν να λένε ποίημα».

Διαβάστε ακόμη: Τον γύρο του κόσμου κάνει η υπόθεση της Πάτρας – Τι γράφει ο ξένος Τύπος για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Διαβάστε ακόμη: «Μιλούν» Μαλένα και Ίριδα: «Έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες…»

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει η γυναικολόγος της Ρούλας: «Παρέδωσα τρία υγιή μωρά και αυτή τη στιγμή είναι στο χώμα…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This