Συγκλονίζει η γυναικολόγος της Ρούλας: «Παρέδωσα τρία υγιή μωρά και αυτή τη στιγμή είναι στο χώμα…»

«Δεν είχε προκύψει ποτέ κανένα θέμα… Ούτε καρκίνο είχε, ούτε ρήξη πλακούντα»

Must Read

Ξέσπασε και ως γιατρός και ως μάνα η Αθηνά Βούλτσου, η γυναικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία μίλησε στον Alpha για τα τρία παιδιά που χάθηκαν και τα οποία, όπως είπε, «παραδόθηκαν υγιή».

Η γιατρός επιβεβαίωσε ακόμα ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα καρκίνου, ή άλλου προβλήματος για την 33χρονη που συνελήφθη για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

«Γνωρίζω την οικογένεια Δασκαλάκη 10 χρόνια καθώς ήμουν στο παλιό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, το λεγόμενο 409. Την έβλεπα την κυρία Πισπιρίγκου μια φορά τον χρόνο. Δεν είχε προκύψει ποτέ κανένα θέμα… Ούτε καρκίνο είχε, ούτε ρήξη πλακούντα», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «T-Live».

Και ξέσπασε: «Νιώθω πόνο, πάρα πολλή οργή και θυμό, νιώθω ότι έχω χάσει τρία παιδιά. Που δεν είχαν κανένα πρόβλημα … Φανταστείτε τη θέση μου όταν κάθε φορά που φέρνω στη ζωή ένα παιδί χάνω έναν χτύπο από την καρδιά μου, κόβεται η αναπνοή μου μέχρι να πάρει την πρώτη του ανάσα. Κάθε φορά άκουγα ότι “έφυγε” ένα παιδί από μια ασθένεια που δεν καταλάβαινα … Πενθώ και σαν μάνα όχι μόνο σαν γιατρός».

Η τελευταία ατάκα της κ.Βούλτσου, ήταν συγκλονιστική: «Παρέδωσα τρία υγιή μωρά (σ.σ. τη Μαλένα δεν την ξεγέννησε αλλά την παρακολουθούσε εννέα μήνες μέχρι τη στιγμή της γέννας) και αυτή τη στιγμή τα παιδιά είναι στο χώμα»…

https://youtu.be/28vL8YzRlsQ?t=912

Διαβάστε ακόμα:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This