«Από την πρώτη στιγμή το είχα καταλάβει» – H Αγγελική Νικολούλη μιλάει για στοιχείο που την προβλημάτισε

Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τη σύλληψη της Ρούλας

Must Read

Για πάνω από έναν ολόκληρο μήνα, η Αγγελική Νικολούλη, η πρώτη γυναίκα αστυνομική ρεπόρτερ της χώρας με τεράστια εμπειρία στις πιο δύσκολες εγκληματικές υποθέσεις, καθήλωσε το τηλεοπτικό της κοινό με τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα της Πάτρας.

Στη μνήμη όλων άλλωστε θα μείνει χαραγμένη η στιγμή από την προτελευταία εκπομπή της, όπου η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» έλαβε μια πληροφορία για την 9χρονη Τζωρτζίνα που την έκανε να λυγίσει στον αέρα. «Φαίνεται ότι κάποιο παιδί μιλάει από τον τάφο του» είπε βουρκωμένη, ενώ στο Twitter έπεφτε καταιγισμός σχολίων για το κόκκινο σακάκι της.

Η Αγγελική Νικολούλη, σε δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο του Mega, μίλησε πρώτη φορά μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, μετά την αποκάλυψη ότι στον οργανισμό του παιδιού ανιχνεύθηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, η οποία προκάλεσε τον μαρτυρικό και ασφυκτικό θάνατό της. 

Η ίδια δήλωσε συγκλονισμένη με το αποτρόπαιο έγκλημα και αποκάλυψε ότι είχε καταλάβει ότι πίσω από αυτό βρίσκεται η ίδια η μητέρα. Μάλιστα είπε ότι υπάρχει ένα στοιχείο που την προβλημάτισε το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να αναφέρει: «Έχω συγκλονιστεί, δεν χωράει ο ανθρώπινος νους πως μια μάνα κάνει κάτι τέτοιο στα ίδια της τα παιδιά. Από την πρώτη στιγμή είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά, κάθε φορά που μιλάγαμε προσπαθούσε να με ελέγχει, ήταν πολύ ανήσυχη όποτε με καλούσε. Ένα από τα στοιχεία που άρχισε να με προβληματίζει ήταν πως μου ζητούσε με μεγάλη εμμονή να μάθω κάτι συγκεκριμένο το οποίο δεν μπορώ να αναφέρω».

Μάλιστα, όπως σχολίασε, στην αυριανή εκπομπή της θα παρουσιάσει ένα νέο ντοκουμέντο που θα παγώσει τους τηλεθεατές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μαρτυρία της 9χρονης Τζωρτζίνας: «Αντιλήφθηκα πως κάτι δεν πάει καλά και έψαξα και άλλους μάρτυρες, έτσι βρήκα το νέο ντοκουμέντο το οποίο πραγματικά παγώνει το αίμα των τηλεθεατών. Το μόνο που μπορώ να πω για την συγκεκριμένη γυναίκα είναι πως δεν έσπασε, ήταν πάντα ψυχρή και ετοιμόλογη» είπε για τη μητέρα.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This