Αποσύρεται από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και ο Νίκος Ιωάννου!

Πάει κι ο τρίτος δικηγόρος της 33χρονης

Must Read

Μετά τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος το πρωί ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή της και ο δεύτερος δικηγόρος της ημέρας (και τρίτος συνολικά αφού είχε προηγηθεί και ο Γιάννης Κόττας), ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα αναλάβει την 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του παιδιού της, της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

Ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου, ο οποίος είχε λάβει εντολή επικοινωνίας από την οικογένεια της 33χρονης, ανακοίνωσε ότι μετά από διεξοδική συζήτηση στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ με τη Ρούλα Πισπιρίγκου (και πριν διαβάσει τη δικογραφία), αποφασίστηκε από κοινού να μην αναλάβει την υπόθεση.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ.Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορούμενη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ.Ιωάννου και της κ.Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This