Ασλανίδου και Φουρειρα σοκαρισμένες από το αποτρόπαιο έγκλημα στην Πάτρα

Must Read

Άφωνος έχει μείνει όλος ο ελληνικός πολιτισμός με την υπόθεση στην Πάτρα καθώς για τον θάνατο των τριών ανήλικων κοριτσιών φαίνεται όπως είναι υπαίτια η ίδια τους η μητέρα.

Πολλοί είναι εκείνοι που, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, έχουν εκφράσει έχουν εκφράσει τη θλίψη τους και την οργή τους για τη Ρούλα Πισπιριγκου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Aνάμεσα σε αυτούς και οι τραγουδίστριες Μελίνα Ασλανίδου, η οποία μέσα σε λίγες μόνο λέξεις αποτυπώθηκε το συναίσθημα των Ελλήνων.

«Σήμερα “λερώθηκε” η πιο όμορφη λέξη στον κόσμο…»

https://www.instagram.com/p/Cbw0DRIMETe/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c2258381-e814-4d69-8177-435cc6ca3c2b

Για τη Μήδεια της Πάτρας όμως αναφέρθηκε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία χαρακτήρισε το σοκαριστικό αυτό έγκλημα ως βάναυσο.

«Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο για μήνες!!! – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This