«Βόμβα» από τον στρατηγό Ρουγκάλα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης και άλλοι τρεις θα συλληφθούν»

Πρόσωπο «κλειδί» η θεία των παιδιών Δήμητρα Πισπιρίγκου

Must Read

Τις πληροφορίες ότι ετοιμάζονται και νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση της Πάτρας που σόκαρε το πανελλήνιο, επιβεβαίωσε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας.

Όπως όλα δείχνουν, η μητέρα δεν θα είναι η μόνη που θα βρεθεί ενώπιων της δικαιοσύνης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, την ώρα μάλιστα που βγαίνουν από το αρχείο και οι υποθέσεις των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο κ. Ρουγκάλας ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε ότι ο ίδιος βλέπει τουλάχιστον τρεις συλλήψεις για την υπόθεση: «Τουλάχιστον τρεις πιστεύω εγώ» σχολίασε ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα συλληφθεί και ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης, ο ίδιος απάντησε με στόμφο: «ου! Σίγουρα»!

Μάλιστα ο ίδιος σημείωσε ότι μεταξύ άλλων θα συλληφθεί και η αδερφή της Ρούλας, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ενώ όπως ανέφερε: «για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».

Σημειώνεται ότι η αδερφή της μητέρας βρισκόταν στο σπίτι μαζί με την 33χρονη όταν βρέθηκε νεκρή η 6 μηνών Ίριδα, ενώ ήταν εκείνη που εντόπισε νεκρό το μωρό στην κούνια του. Μάλιστα η ίδια φαίνεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις που έδωσε για την ώρα που βρήκε νεκρό το βρέφος, ενώ στη συνέχεια άλλαξε τα όσα είχε καταθέσει αναφέροντας ότι η αδερφή και ο γαμπρός της εκείνο το διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση, υποστηρίζοντας στη συνέχεια ότι ο πατέρας έλειπε από το σπίτι επειδή εργαζόταν. Για τις αρχές, η θεία των παιδιών θεωρείται «πρόσωπο κλειδί» και σύντομα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, σύμφωνα με πηγές.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος Αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γ. Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση.

«Δεν κατάφερα να σώσω τα παιδιά μου»

Από την ώρα που ανακοινώθηκε η σύλληψη της Ρούλας, ο Μάνος Δασκαλάκης μετά από ένα σχόλιο που έκανε χθες στον Alpha, υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα, έχει «εξαφανιστεί». Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε σήμερα στη δουλειά του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απολυθεί. Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει πει σε φίλους του ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει και ότι λυπάται που δεν κατάφερε να σώσει τα παιδιά του.

Δείτε επίσης:

Γιατί φοβάται ο Μάνος Δασκαλάκης; Τι αναφέρει η μαρτυρία-σοκ που τον έκανε να φοβηθεί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This