«Βόμβα» από τον Μαυροειδάκο για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου

«Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία» - Ανοίγει ο φάκελος της νεκρής 69χρονης;

Must Read

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα η ελληνική κοινωνία, παγωμένη από το ειδεχθέστατο έγκλημα που φέρεται ότι έχει κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου σκοτώνοντας με δηλητήριο την πρωτότοκη κόρη της Τζωρτζίνα, μίλησε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Ο κ. Μαυροειδάκος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους συναδέλφους του από το Ανθρωποκτονιών που κατάφεραν να λύσουν τον γρίφο της υπόθεσης της Πάτρας και αλλά και για την λεπτομερή δικογραφία που ετοίμασαν για τον εισαγγελέα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα γίνει αναλυτική και ενδελεχής έρευνα στις υποθέσεις για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχασαν κι εκείνα τη ζωή τους από το χέρι της μητέρας τους.

«Υπάρχει καταγγελία»

Ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στο Live News, χαρακτήρισε την υπόθεση ως το «έγκλημα του αιώνια» και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι υπάρχει μια ανώνυμη καταγγελία η οποία προκαλεί προβληματισμό. Όταν η συζήτηση έφτασε στον θάνατο της σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο ίδιος ανέφερε ότι «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία και αν έχει γίνει κάτι, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει».

Ανοίγει ο φάκελος για την 69χρονη

Την ίδια ώρα, τοπικά μέσα της Πάτρας αναφέρουν ότι θα ανοίξει και ο φάκελος της 69χρονης γυναίκας, η οποία είχε παραχωρήσει το σπίτι της στην οικογένεια για να την φροντίζουν και να την προσέχουν καθώς έπασχε από σπάνια νόσο. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε συμφωνητικό με το οποίο ο Μάνος Δασκαλάκης διαχειριζόταν τους λογαριασμούς της. Λίγο προτού πεθάνει η γυναίκα, στο νοσοκομείο στο πλευρό της ήταν μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία δήλωνε σε γιατρούς και νοσηλευτές ότι ήταν η «ανιψιά» της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This