Όταν ο Απόστολος Λύτρας έθιξε το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για έγκλημα η μητέρα των 3 παιδιών

«Εγώ παραιτήθηκα από την υπεράσπιση της μητέρας» λέει ο δικηγόρος Γιάννης Κόττας και εξήγησε τον λόγο

Must Read

Έκπληξη αποτέλεσε η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Απόστολου Λύτρα στην οποία ανέφερε χθες ότι αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν με αιφνίδιο τρόπο.

Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος προχώρησε χθες στις πρώτες του δηλώσεις, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου υποστήριξε ότι παρά τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, εκείνη που ήθελε να δώσει τέλος στον γάμο τους, ήταν η μητέρα των παιδιών. Σύμφωνα με τον ίδιο, γιατροί με τους οποίους έχει επικοινωνήσει, ανέφεραν ότι τα παιδιά είχαν γονιδιακό πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποδειχτεί επίσημα κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο γνωστός δικηγόρος συνάντησε το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας του δύο γονείς, μετά από μεσολάβηση γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, τον οποίο η οικογένεια δείχνει να εμπιστεύεται. Κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συζητήθηκαν λεπτομέρειες για τον θάνατο των παιδιών αλλά και όλες οι εκδοχές που μπορεί να προκύψουν από τις έρευνες στην υπόθεση που απασχολεί το πανελλήνιο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το pelop.gr, ο δικηγόρος έθιξε το ενδεχόμενο η μητέρα να κατηγορηθεί για έγκλημα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου να αντιδρά, σημειώνοντας ότι είναι αθώα και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξουν σε τέτοιο συμπέρασμα οι αρχές. Ωστόσο, ο γνωστός δικηγόρος απάντησε  ότι όφειλε ν’ αναφερθεί και σε μια τέτοια «υπόθεση εργασίας» – αν ισχύσει – και επεκτείνοντας την σκέψη του, είπε ότι «θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να βελτιωθεί και επικοινωνιακά η εικόνα της».

Από πλευράς του ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Δημήτρη Καράμπελα, έμοιαζε να είναι αποστασιοποιημένος από την συζήτηση.

Ο λόγος που παραιτήθηκε ο δικηγόρος της μητέρας

Ο δικηγόρος Γιάννης Κόττας, ο οποίος εκπροσωπούσε την μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου, μίλησε στο pelop.gr και εξήγησε ότι η μητέρα επέλεξε να εκπροσωπηθεί από τον κ. Λύτρα επειδή εκείνος είχε παραιτηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όταν μάλιστα εξέφρασε την διαφωνία του για την έκθεση της μητέρας σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ο ίδιος είχε διαφωνήσει με την προβολή της, τονίζοντας ότι αυτό προκαλεί συγχύσεις και υποτιθέμενες αιτιάσεις, που δεν συνάδουν με τα πραγματικά περιστατικά: «Η δική μου νομική υποστήριξη έγινε με την πεποίθηση, ότι η Ρούλα δεν έχει προκαλέσει κακό στα κορίτσια της…» δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Κόττας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This