Ανατροπή φέρνει ο Απόστολος Λύτρας: «Η Ρούλα ήθελε να χωρίσει τον Μάνο»

Διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί από σήμερα τη μητέρα

Must Read

Άλλη εκδοχή από τα στοιχεία που έχουν δει έως τώρα το φως «φως» της δημοσιότητας παρουσίασε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος όπως έγινε γνωστό σήμερα, ανέλαβε την εκπροσώπηση της μητέρας από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τα όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα από τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων είναι ανακρίβειες, ενώ όπως υποστήριξε, η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν αυτή που ζήτησε διαζύγιο και όχι ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο ισχυρισμός του έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που ανέφεραν ότι επικοινώνησαν με το δικηγορικό γραφείο στην Πάτρα και ότι ο πατέρας ήταν εκείνος που ζήτησε να προχωρήσει η διαδικασία του χωρισμού τους.

«Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί, για να γυρίσει πίσω ο πατέρας. Όμως, η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει» δήλωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε ότι έχει μηνύματα στη διάθεσή του που το αποδεικνύουν.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε ότι μίλησε με τους γονείς και ότι θρηνούν τον χαμό του παιδιού τους, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάρτηση που διέρρευσε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους γονείς να διασκεδάζουν σε συναυλία, λίγο μετά τον χαμό και του δεύτερου παιδιού τους: «Επίσης, βγήκαν και τους κατηγορήσαν που πήγαν σε μία συναυλία, αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά. Το ξέρετε ότι πήγαν στη συγκεκριμένη συναυλία, για να συναντήσουν τον τραγουδιστή, προκειμένου να διοργανωθεί συναυλία για το τρίτο παιδί, που ήταν άρρωστο; Ο πόνος των ανθρώπων εκφράζεται διαφορετικά. Πήγα στο σπίτι τους και είχε φωτογραφίες των παιδιών που πέθαναν, είναι σε όλους του τοίχους του σπιτιού» δήλωσε.

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για το βίντεο που έχει στην κατοχή της η μητέρα με την Τζωρτζίνα να ανεβάζει σφυγμούς: «Υπάρχει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται, δυστυχώς,, τι συμβαίνει στο τρίτο παιδί. Σε αυτό, η Τζωρτζίνα ανεβάζει πάρα πολλούς σφυγμούς και μετά ξαφνικά πέφτουν απότομα. Αυτό το έχουν πει οι γιατροί και από την Πάτρα και από το Ωνάσειο, όπου πέθανε το κορίτσι. Αυτό αποδεικνύει πως πρέπει να φύγουν κάποιες “σκιές” που φωτογραφίζουν τη μητέρα, καθώς αυτός είναι ο μηχανισμός που έκανε το παιδί να αποβιώσει» δήλωσε και στη συνέχεια έκανε λόγο για γονιδιακό πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποδειχτεί ακόμα κάτι τέτοιο: «Ήδη έχω έρθει σε επαφή με καρδιολόγους. Κάποια πράγματα δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί αυτές τις ανακοπές. Δυστυχώς, με όλους τους γιατρούς που έχω έρθει σε επαφή, μου λένε πως σαφέστατα υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» υποστήριξε.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This