Νέα εξέλιξη στο θρίλερ της Πάτρας: Αιφνιδιάζει η μάνα με την απόφασή της!

Ασαφή παραμένουν ακόμα τα αίτια θανάτου των παιδιών

Must Read

Την απόφαση να αλλάξει τον δικηγόρο που την εκπροσωπεί πήρε η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, που πέθαναν μυστηριωδώς μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

Από σήμερα την εκπροσώπηση της μάνας αναλαμβάνει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτραςενώ το δικηγορικό του γραφείο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την Κα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας» αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού του γραφείου του κ. Λύτρα.

Το θρίλερ της υπόθεσης της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα άτυχα παιδιά δεν είχαν κάποιο γονιδιακό πρόβλημα ενώ δεν έχουν ξεκαθαριστεί πλήρως οι αιτίες που τα οδήγησαν στο θάνατο και μάλιστα το ένα μετά το άλλο σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This