Σύλληψη Ρούλας Πισπιρίγκου: Δεν θα την υπερασπιστεί ο Απόστολος Λύτρας

Αναμένεται η ανακοίνωση του γνωστού δικηγόρου

Must Read

Ανατροπή έρχεται και στο θέμα του συνηγόρου της 33χρονης πλέον κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται πως αναμένεται να ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ο μέχρι πρότινος δικηγόρος της 33χρονης φαίνεται πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω ανάμειξή του στην τρομερή υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Μάλιστα, ο κ. Λύτρας αναμένεται να βγάλει σε λίγη ώρα και σχετική ανακοίνωση ότι δεν εκπροσωπεί νομικά τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ η 33χρονη

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ερευνάται η εμπλοκή δύο ακόμη ατόμων στην υπόθεση, ενώ παράλληλα αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς πέρασε τη νύχτα της η Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν ομολόγησε αλλά… κοιμήθηκε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This