Πώς πέρασε τη νύχτα της η Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν ομολόγησε αλλά… κοιμήθηκε!

Αμίλητη το πρώτο βράδυ της σύλληψής της - Έπεσε για ύπνο στη ΓΑΔΑ

Must Read

Ενώπιον της δικαιοσύνης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αναμένεται να βρεθεί η γυναίκα που και επίσημα κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της. Η χθεσινή νύχτα φαίνεται πως ήταν μία νύχτα που δεν περίμενε να έρθει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας, καθώς κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα οδηγηθεί-πιθανότατα-αρχικά ενώπιον του εισαγγελέα για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της, και στη συνέχεια στην 18η ανακρίτρια Αθηνών από την οποία αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, εντός πέντε ημερών, αφού πρώτα λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος της.

«Νύχτα σιωπής»

Στο κρατητήριο στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ πέρασε τη νύχτα η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη της. Δεν ομολόγησε, δεν μίλησε, δεν παραδέχτηκε καμία από τις κατηγορίες. Ακόμα μέχρι τώρα δεν έχει δώσει προανακριτική ομολογία. Μάλιστα, βρήκε την ψυχραιμία και την ηρεμία να κοιμηθεί και αρκετές ώρες!

Οι εξελίξεις που έρχονται φαίνεται πως θα είναι καταιγιστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη  αναμένεται να ζητήσει συνένωση των δικογραφιών, για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ίριδας, που είχαν μπει στο αρχείο, προκειμένου να διερευνηθεί, εάν ευθύνεται η μητέρα.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών και προϊστάμενος της Ποινικής Δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος, που άσκησε την ποινική δίωξη, ζήτησε από την ανακρίτρια ένταλμα σύλληψης, με το σκεπτικό ότι, «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Διαβάστε ακόμα:

Καρέ καρέ το χρονικό του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This