«Δεν σκότωσε αυτή την Τζωρτζίνα, είναι μάνα υπόδειγμα» λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Θα τη στηρίζω μέχρι τελικής πτώσεως» λέει η Δήμητρα Πισπιρίγκου

Must Read

Παρά τις ακλόνητες αποδείξεις της ΕΛ.ΑΣ. που έχει «δέσει» την υπόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, μετά την ανίχνευση της ουσίας κεταμίνης στον οργανισμό του παιδιού, η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου εμφανίζονται στην τηλεόραση και τάσσονται στο πλευρό της 33χρονης κατηγορούμενης. 

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης πρωτότοκης κόρης της, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μετά τη σύλληψή της.

«Σε καμία περίπτωση δεν δολοφόνησε το παιδί της» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η οποία θεωρείται από τις αρχές πρόσωπο «κλειδί» καθώς ήταν εκείνη που εντόπισε νεκρή την 6 μηνών Ίριδα στην κούνια της. 

«Ο κόσμος δεν έχει ζήσει τη Ρούλα και όποιος δεν το έχει κάνει δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Βλέπαμε πως ήταν με τα παιδιά, δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα και παραμελημένα» υποστήριξε η αδερφή της μητέρας και πρόσθεσε: «Τα παιδιά ήταν τρελαμένα με τη Ρούλα, η Τζωρτζίνα είχε μια αδυναμία στον Μάνο». «Όποιος την έχει ζήσει ξέρει πώς ήταν σαν μάνα» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για την σχέση του Μάνου Δασκαλάκη με την αδερφή της, η Δήμητρα απάντησε: «ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, είχαν και τους τσακωμούς, είχαν την καθημερινότητα όπως τα φυσιολογικά ζευγάρια. Ήταν πάνω-καταπάνω στα παιδιά. Ήταν μια οικογένεια εντελώς φυσιολογική».

«Δεν έφυγε στιγμή δίπλα από τη Τζωρτζίνα»

Μάλιστα η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει όπως λέει πώς προμηθεύτηκε την ουσία η αδερφή της εφόσον δεν είχε φύγει από το δωμάτιο του νοσοκομείου: «δεν έφυγε στιγμή δίπλα από τη Τζωρτζίνα. Λένε για την ουσία, πού την προμηθεύτηκε; Αφού δεν έφυγε από το δωμάτιο».

Η ίδια κάνει λόγο για μεγάλη αδικία, αναφέροντας ότι κανείς δεν ξέρει πόσο καλή μητέρα είναι η Ρούλα: «Είναι μεγάλη αδικία αυτό που της συνέβη γιατί είναι μια μητέρα χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα και δεν έχει καταλάβει ότι έφυγε η μεγάλη της αγάπη η Τζωρτζίνα και σε αυτό φταίει ο κόσμος και μια μερίδα μέσων ενημέρωσης». Μάλιστα τόνισε ότι η αδερφή της είναι μητέρα υπόδειγμα και ότι θα είναι στο πλευρό της: «Για μένα ήταν μια μάνα υπόδειγμα. Τη στηρίζω μέχρι τελικής πτώσεως, θα τη στηρίζουμε ό,τι και να λένε . Θα είμαστε δίπλα της μέχρι τελικής πτώσεως» κατέληξε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This