«Αδειάζει» τη μάνα και την αδερφή της η Πισπιρίγκου – Η ΕΛ.ΑΣ. θα διερευνήσει τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Οι αστυνομικοί της έδειξαν το βίντεο με την καταγγελία και η Ρούλα πήρε τηλέφωνο να διαψεύσει

Must Read

UPDATE: Διάψευση από την ΕΛ.ΑΣ. – Η ανακοίνωση: 

Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Σύγχυση επικρατεί μετά τις καταγγελίες της μητέρας και της αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι η μητέρα ξυλοκοπήθηκε άγρια και δέχτηκε λεκτική επίθεση κατά την διάρκεια της κράτησής της στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών της μητέρας και της αδερφής της, Δήμητρας Πισπιρίγκου, η Ρούλα η οποία είναι προσωρινά κρατούμενη μέχρι να απολογηθεί τη Δευτέρα, φέρεται να κάλεσε τις δύο συγγενείς της και από καρτοτηλέφωνο μέσα στη ΓΑΔΑ και να ζήτησε εξηγήσεις. Η ίδια φέρεται να ήταν έξαλλη με τη μητέρα και την αδερφή της που κατήγγειλαν σε εκπομπή ότι ήταν μαυρισμένη από το ξύλο.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έδειξαν στην 33χρονη μητέρα το απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην οποία καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί προσπάθησαν να αποσπάσουν με βίαιο τρόπο την ομολογία της και στη συνέχεια η ίδια ζήτησε να επικοινωνήσει με τη μητέρα και την αδερφή της.

Θα γίνει ΕΔΕ

Τις βιαιοπραγίες σε βάρος της Πισπιρίγκου διαψεύδουν από πλευράς τους και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, ωστόσο σύμφωνα με πηγές θα πραγματοποιηθεί ένορκη διοικητική εξέταση για τις καταγγελίες.

«Της τραβούσαν τα μαλλιά και την χτυπούσαν και της έλεγαν π..@τ@ν@ ομολόγησε»

Νωρίτερα, η μητέρα και η αδερφή της κατηγορούμενης μιλώντας στο STAR ισχυρίστηκαν ότι η Ρούλα δέχτηκε επίθεση από αστυνομικούς: «την έδειραν οι αστυνομικοί, έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο και έχει κατάμαυρα πλευρά» είπε η μητέρα της και πρόσθεσε: «Της τραβούσαν τα μαλλιά και την χτυπούσαν και της έλεγαν π..@τ@ν@, ομολόγησε το φόνο. Κάθε αστυνομικός που έμπαινε μέσα, της έριχνε και από μία. Όταν την είδα πονούσε φρικτά και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αυτά έγιναν μετά τη σύλληψη της. Πονάει το παιδί μου».

https://www.youtube.com/watch?v=SpA9IZywjoI

Το ίδιο κατήγγειλε και η αδελφή της Δήμητρα: «την έχουν χτυπήσει, της έχουν τραβήξει τα μαλλιά, έχει κακοποιηθεί η αδελφή μου. Ο Μάνος δεν ξέρω γιατί άλλαξε στάση, από χθες έχει συμβεί αυτό. Η αδελφή δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα, δεν την ξέρει καν αυτή την ουσία».

Ωστόσο οι ίδιες δεν έκαναν κανένα σχόλιο χθες στους δημοσιογράφους, όταν βγήκαν από το τη ΓΑΔΑ, μετά το επισκεπτήριο στη Ρούλα όπου τη συνάντησαν για να μιλήσουν μαζί της και για να της δώσουν ρούχα και εμφιαλωμένο νερό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τα όσα έχουν καταγγελθεί και η Ρούλα δεν αποκλείεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Στην Αθήνα ο Δασκαλάκης για τη δικογραφία

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Δημήτρη Καράμπελα, προκειμένου να παραλάβουν την δικογραφία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος πιθανόν να βρεθεί το απόγευμα στη ΓΑΔΑ για να επισκεφτεί τη Ρούλα τις ώρες που επιτρέπεται το επισκεπτήριο. Μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This