Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου καταγγέλλουν πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη ΓΑΔΑ – Διάψευση από την ΕΛ.ΑΣ.

Η μητέρα της υποστηρίζει πως δε μπορεί να κουνηθεί από τον πόνο

Must Read

UPDATE: «Αδειάζει» τη μάνα και την αδερφή της η Πισπιρίγκου – Η ΕΛ.ΑΣ. θα διερευνήσει τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό

UPDATE2: Διάψευση από την ΕΛΑΣ – Η ανακοίνωση: 

Αναφορικά με καταγγελία, που αναπαράχθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αφορούσε σε φερόμενη βιαιοπραγία αστυνομικών σε βάρος κρατούμενης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ανακοινώνεται ότι λήφθηκε κατάθεση της κρατούμενης, στην οποία διέψευσε τα καταγγελλόμενα, ενώ επιπλέον εξετάστηκε από ιατροδικαστή και δεν προέκυψε τραυματισμός της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της στην Πάτρα, ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star και του Γιώργου Σόμπολου, η 33χρονη Ρούλα καταγγέλλει ότι χτυπήθηκε άγρια στα πλευρά και στο πρόσωπο. Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι τη χτυπούσαν και της έλεγαν «να ομολογήσει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας».

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου κατήγγειλε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη πως: «την έδειραν οι αστυνομικοί, έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο και έχει σημάδια στα πλευρά.

Της τραβούσαν τα μαλλιά και την χτυπούσαν και της έλεγαν π..@τ@ν@, ομολόγησε το φόνο. Κάθε αστυνομικός που έμπαινε μέσα, της έριχνε και από μία. 

Όταν την είδα πονούσε φρικτά και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αυτά έγιναν μετά τη σύλληψη της. Πονάει το παιδί μου».

Διαχωρίζει τη θέση του ο Μάνος Δασκαλάκης

Την ίδια ώρα η οικογένεια δείχνει την απογοήτευσή της για την απομάκρυνση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος φέρεται να έχει θέσει τον εαυτό του στις υπηρεσίες των Αρχών. Μάλιστα τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της πλευράς του πατέρα των τριών νεκρών παιδιών.

«Ο Μάνος (σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου) έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από την κόρη μου, δεν απαντά και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, είναι εξαφανισμένος» είπε η μητέρα της.

Το ίδιο κατήγγειλε και η αδελφή της Δήμητρα, την «έχουν χτυπήσει, της έχουν τραβήξει τα μαλλιά, έχει κακοποιηθεί η αδελφή μου. Ο Μάνος δεν ξέρω γιατί άλλαξε στάση, από χθες έχει συμβεί αυτό. Η αδελφή δεν έχει ιδέα πώς βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα, δεν την ξέρει καν αυτή την ουσία (κεταμίνη)».

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Στη διάθεση των Αρχών ο Μάνος Δασκαλάκης

https://youtu.be/SpA9IZywjoI

Τα βίντεο με την Ρούλα που έμεναν στο αρχείο

Η ψυχρή στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την κοινωνία. Όταν πριν μέρες κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα για δηλητηρίαση της Τζωρτζίνας από τοξικό αέριο, η 33χρονη παρίστανε την ανήξερη. Σε βίντεο μάλιστα που έμενε στο αρχείο εδώ και μέρες έχει καταγραφεί η αντίδρασή της.

 

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Το βίντεο με την Ρούλα Πισπιρίγκου που ήταν στο αρχείο για 39 ημέρες

Τα στοιχεία που «δένουν» την υπόθεση

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία που φέρεται να έχουν «δέσει» την υπόθεση. Νωρίτερα, κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες, ότι υπάρχει βίντεο από το Νοσοκομείο Ρίου που αποδεικνύει ότι η Τζωρτζίνα, λίγο πριν φύγει ήταν πολύ ήρεμη και πως το πρόβλημα υγείας, που (δήθεν) αντιμετώπιζε, είχε αντιμετωπιστεί.

Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο στο Ρίο (Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών) Ανδρέας Ηλιάδης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχαμε ζητήσει από την μητέρα να καταγράφει την κλινική εικόνα της μικρής σε βίντεο. Δηλαδή τους σπασμούς της μικρής. Αυτή όμως επέλεξε να δείχνει το μόνιτορ. Εμείς μέσα από τα βίντεο πήραμε αυτό που θέλαμε για να καταλάβουμε τι συμβαίνει».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This