Εκτέλεσε την οικογένειά του γιατί έβαζε εμπόδια στη «σχέση» του με μοντέλο webcam

Must Read

Ένα-ένα εκτέλεσε τα μέλη της οικογένειάς τους άνεργος νοσοκόμος, που ήταν εθισμένος στο πορνό και είχε εμμονή με μοντέλο webcam από τη Βουλγαρία.

Αποφάσισε τους φόνους όταν η οικογένειά του προσπάθησε να τον σταματήσει να επικοινωνεί μαζί της, καθώς του είχε «φάει» δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να στέλνει ακριβά δώρα.

Ο 29χρονος Γκραντ Αμάτο από τη Φλόριντα των ΗΠΑ καταδικάστηκε πρόσφατα σε ισόβια για τη δολοφονία της 61χρονης μητέρας του Μάργκαρετ, του 59χρονου πατέρα του Τσαντ και του 31χρονου αδελφού του Κόντι. Σύμφωνα με τη «Sun», ο Αμάτο είχε εθιστεί στο διαδικτυακό πορνό, φέρνοντας σε απόγνωση τους γονείς του, στο σπίτι των οποίων ζούσε από τη στιγμή που απολύθηκε από νοσοκόμος διότι καταχράστηκε χρήματα.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν ο Αμάτο άρχισε να επικοινωνεί με τη σέξι Βουλγάρα Σίλβια, η οποία, με το αζημίωτο, έκανε ερωτικά σόου στο διαδίκτυο μέσω κάμερας. Ο Αμάτο με τον καιρό απόκτησε τόσο μεγάλη εμμονή μαζί της, που θεωρούσε ότι είχαν σχέση. Αν και απένταρος, της έστελνε πανάκριβα δώρα, μεταξύ των οποίων εσώρουχα και πολυτελή sex toys, τα οποία η Σίλβια χρησιμοποιούσε μπροστά στην κάμερα.

Για να χρηματοδοτήσει την εμμονή του, ο 29χρονος έκλεψε 54.000 ευρώ από τον αδελφό του και 135.500 ευρώ από τους γονείς του. Όταν εκείνοι το ανακάλυψαν, του ζήτησαν να διακόψει τις επαφές με τη Σίλβια και να κάνει θεραπεία για την εξάρτησή του από το πορνό.

Πιστεύοντας ότι «θα έσωζε τη σχέση του», στις 24 Ιανουαρίου ο Αμάτο πυροβόλησε στο κεφάλι σαν να ήταν εκτελεστής πρώτα τη μητέρα του, μετά τον πατέρα του και αργότερα τον αδελφό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This