Τραγωδία στο Πολεμικό Ναυτικό: Σήμερα η καθυστερημένη νεκροψία της 19χρονης

Στο επίκεντρο το φαγητό που έφαγε στην Τυνησία

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον μυστηριώδη θάνατο της Θάλειας Κορδαμπάλου σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού που είχε ταξιδέψει στην Τυνησία. Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή της 19χρονης στη Νάπολη της Ιταλίας, εκεί που η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικρατέστερο σενάριο για την άτυχη Θάλεια είναι να υπέστη σοβαρή τροφική δηλητηρίαση από φαγητό που κατανάλωσε σε αλυσίδα fast food στην Τυνησία όπου έκανε στάση το πλοίο «Προμηθέας». Η 19χρονη δόκιμος φέρεται να μοιράστηκε ένα μπέργκερ και ένα μιλκσέικ με μία φίλη της, όταν το πλοίο έδεσε στην Τυνησία και το πλήρωμα βγήκε στη στεριά για μια μικρή βόλτα και φαγητό. Ωστόσο όταν επέστρεψαν στο καράβι, 15 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης. Και συμφοιτήτρια της άτυχης Θάλειας έκανε επί περίπου δύο ημέρες πυρετό μέχρι 38 και στη συνέχεια αποθεραπεύτηκε.

Η 19χρονη παρουσίασε πυρετό, ένα πρήξιμο στο πόδι, είχε σημάδια ουρολοίμωξης, ωστόσο, σύμφωνα με τον γιατρό του πλοίου δεν έχριζε άμεσης διακομιδής σε νοσοκομείο. Έτσι, ανέμεναν να φτάσουν στο λιμάνι της Νάπολης για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο της πόλης. Μένει να αποδειχθεί αν έπαιξε ρόλο στην τραγική κατάληξη της κοπέλας, το γεγονός ότι το πλοίο στο οποίο υπηρετούσε επειδή έπρεπε να  δώσει πετρέλαιο στη φρεγάτα «Κανάρης», καθυστέρησε στον ελλιμενισμό του.

Διαβάστε ακόμα:

Μισό χάμπουργκερ και ένα μιλκ σέικ οδήγησαν στον θάνατο την 19χρονη Θάλεια;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This