Μισό χάμπουργκερ και ένα μιλκ σέικ οδήγησαν στον θάνατο την 19χρονη Θάλεια;

Η μεταφορά καυσίμων από το «Προμηθέας» στο «Κανάρης» καθυστέρησε την μεταφορά της 19χρονης στο νοσοκομείο

Must Read

Το γεύμα της 19χρονης ναυτικής δοκίμου σε γνωστή αλυσίδα fast food στο Λαγκουλέτ της Τυνησίας ήταν εκείνο που την οδήγησε τελικά στον θάνατο;

Απαντήσεις στα ερωτήματα για τον τραγικό χαμό της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου θα δώσουν οι απαντήσεις της νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Νάπολη, σύμφωνα με πηγές του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η διαδικασία έχει καθυστερήσει πολύ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ακολουθείται αυστηρό πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η σορός της ναυτικής δοκίμου θα θα μεταφερθεί από τη Νάπολη στη Λάρισα με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130. 

Συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την 19χρονη στην Λάρισα, την Τετάρτη.  

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή δόκιμος σε στάση που έκανε το ΠΓΥ Προμηθέας στην Τυνησία, μοιράστηκε ένα χάμπουργκερ με μια άλλη ναυτική δόκιμη και ήπιαν μαζί από το ίδιο μιλκ σέικ. Όταν επέστρεψαν στο πλοίο, εμφάνισαν και οι δύο συμπτώματα δηλητηρίασης, όμως η συμφοιτήτρια της άτυχης Θάλειας συνήλθε δύο ημέρες μετά.  Συνολικά 15 ναυτικοί δόκιμοι παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης.

Η Θάλεια ανέβασε πυρετό μέχρι 38,5, ο οποίος «έπεφτε» μετά τη λήψη αντιπυρετικών. Την τρίτη ημέρα, η 19χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον κατάπλου του Προμηθέα στη Νάπολη και εκεί οι γιατροί παρατήρησαν πρήξιμο στα πόδια της. Μάλιστα υπέθεσαν ότι μπορεί να ήταν ουρολοίμωξη. Τις επόμενες ώρες, η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και η 19χρονη εισήχθη στη ΜΕΘ. Το πρωί της 25ης Αυγούστου η Θάλεια άφησε την τελευταία της πνοή.

Μοιραία η καθυστέρηση;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ενώ η 19χρονη παρουσίαζε πυρετό , το πλοίο γενικής υποστήριξης χρειάστηκε να δώσει πετρέλαιο στην φρεγάτα Κανάρης. Η διαδικασία έγινε εν πλω και έτσι υπήρξε καθυστέρηση 3 ωρών μέχρι ο Προμηθέας να «δέσει» στο λιμάνι της Νάπολης για να μεταφερθεί η 19χρονη στο νοσοκομείο. Αναμένεται να αποδειχθεί το κατά πόσο αυτή η καθυστέρηση έπαιξε ρόλο στον τραγικό χαμό της 19χρονης.




Δείτε επίσης: «Μας είπαν ότι η Θάλεια είχε εξάνθημα στο πόδι» λέει ο αδερφός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που «έσβησε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This