Παίκτρια του GNTM μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Must Read

Κατέρρευσε στο σπίτι του GNTM και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο…

Σύμφωνα με τα spoilers, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη Μαρτίνα Χαφιιτσούκ, μέλος της νέας «κλίκας» που έχει δημιουργηθεί στον 2ο κύκλο του επιτυχημένου reality μόδας, να μεταφέρεται από τους ανθρώπους της παραγωγής στο νοσοκομείο με κρίση πανικού.

Το 23χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία, βιώνει μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, επειδή, από τη μία, θέλει να παραμείνει στο σπίτι του «Greece’s Next Top Model» και να κυνηγήσει το όνειρό της στο μόντελινγκ και, από την άλλη, πιέζεται στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχει με τον αρραβωνιαστικό της, Κώστα Νικολάου, να γυρίσει κοντά του, στην Πάτρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρτίνα, η οποία ξεχωρίζει στο παιχνίδι τόσο για τις επιδόσεις της ως μοντέλο, όσο και για τα αιχμηρά σχόλιά της για τις συμπαίκτριές της, ούσα μέλος της κλίκας «F.F. (Final Four)», βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, χωρίς να απαντά στο ερώτημα, αν μετά την κρίση πανικού έμεινε στο σπίτι ή επέστρεψε στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της.

Εκείνος, από την άλλη, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε χθες μαζί του η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δεν αποκάλυψε κάτι σχετικό. Αρκέστηκε, πάντως, στο να επιβεβαιώσει ότι οι δυο τους σχεδιάζουν να παντρευτούν και απέδωσε στο μοντάζ την αρνητική εικόνα που έβγαλε η αγαπημένη του, ύστερα από τα σχόλια της για την Ελευθερία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This