Ηλιόπουλος: «Να απομακρυνθεί η σύζυγος του 53χρονου από τον δήμο Αθηναίων»

Μετά την καταγγελία της μητέρας της 12χρονης ότι προσπάθησε να καλύψει την υπόθεση

Must Read

Να απομακρυνθεί η σύζυγος του 53χρονου Ηλία Μίχου, από τη θέση της στον Δήμο Αθηναίων ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.

«Δεν γίνεται να παραμείνει στην θέση της η γυναίκα του κατηγορούμενου τη στιγμή που καταγγέλλεται για προσπάθεια συγκάλυψης» αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος, μετά την καταγγελία της μητέρας του 12χρονου κοριτσιού πώς όταν επικοινώνησε με τη σύζυγο του άνδρα που βίαζε και εκπόρνευε το παιδί της, εκείνη της ζήτησε να μην πει τίποτα στις αρχές, προκειμένου να γλιτώσει η οικογένειά της την κατρακύλα.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης δήλωσε χθες μιλώντας στην εκπομπή Tlive: «Όταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger γιατί δεν είχα το κινητό της, την βρήκα μέσω messenger, της έστειλα μήνυμα και της λέω: “Σας παρακαλώ πάρτε με τηλέφωνο, είναι επείγον” και με πήρε και της το είπα και ξέρετε τι γύρισε και μου είπε; “Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα μην καταστραφούν οι οικογένειάς μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει κιόλας και μου έλεγε “σε παρακαλώ μην πας να το καταγγείλεις, και ό,τι θέλεις θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά”. Της λέω “είσαι σοβαρή; Η ίδια έπρεπε να είχες πάει να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα. Όχι να μου λες αυτά τα πράγματα” και την μπλόκαρα» ανέφερε χθες μιλώντας στον Alpha.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This