Φρίκη στον Κολωνό: «Η ζωή του παιδιού έχει καταστραφεί. Όλοι ήξεραν πως πάνε σε ανήλικο» λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ παραμένει ο παιδεραστής - Αύριο θα απολογηθεί για τις διεστραμμένες πράξεις του

Must Read

Συγκλονισμένο είναι όλο το πανελλήνιο από τις αποκαλύψεις για τις δραματικές ώρες που έζησε τους τελευταίους 4 μήνες στον Κολωνό, ένα ανήλικο κοριτσάκι στα χέρια ενός ανώμαλου 53χρονου, ο οποίος όχι μόνο τη βίαζε αλλά και την εξέδιδε.

Ο υποτιθέμενος «θεοσεβούμενος» και δήθεν καλός «οικογενειάρχης», με πολιτικές φιλοδοξίες και με γνωριμίες στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον διεστραμμένο βιαστή και μαστροπό του Κολωνού. Στη γειτονιά της οδού Δράμας, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν ήσυχο και ήπιων τόνων άνθρωπο ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που είχαν παρατηρήσει μια «ύποπτη» συμπεριφορά όσον αφορά τις κοινωνικές αλλά και τις επαγγελματικές του σχέσεις.

«Η 12χρονη έχει καταστραφεί» 

«Το παιδί είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση» ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου, και έκανε έκκληση να σταματήσουν να είναι δημοσιογράφοι κάτω από το σπίτι του παιδιού, ενώ είπε πως το κοριτσάκι πήγαινε σχολείο κανονικά. «Η 12χρονη δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί», πρόσθεσε η δικηγόρος για την υπόθεση της κακοποίησης της ανήλικης στον Κολωνό από τον 53χρονο. «Δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στην οικογένεια, ότι αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις σε βάρος ενός παιδιού», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η ζωή αυτού του παιδιού, έχει καταστραφεί. Το διάστημα της κακοποίησης δεν ήταν αντικειμενικά μεγάλο, ήταν 3-4 μηνών». Για το πώς έμαθε η οικογένεια για την κακοποίηση της ανήλικης, είπε: «Η οικογένεια ανακάλυψε μηνύματα, με τον 53χρονο και αμέσως – με τις βαλίτσες – καθώς βρισκόταν στο σπίτι της θείας του, εκτός Αθηνών, πήγαν στο ανηλίκων και κατήγγειλαν το γεγονός».

«Ο ‘κύριος’ αυτούς που προσέλκυε, τους έλεγε ότι είναι ανήλικο. Ξέρανε πού πάνε όλοι αυτοί. Πρέπει να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος, να εντοπιστούν όλοι αυτοί», ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να πει στοιχεία από τη δικογραφία, καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο ανακριτικό στάδιο. «Δεν αποκλείω να προκύψουν και άλλες υποθέσεις όπως της 12χρονης, το πιστεύω. Για να υπάρχει τόση οργάνωση, πιθανόν να υπάρχουν συνεργοί. Για έναν μήνα και, η ΓΑΔΑ, έψαχνε την υπόθεση, γι’ αυτό και είχε επαναπαυθεί ο 53χρονος», είπε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχουν και συνεργοί του 53χρονου.

Για τα βίντεο της ανήλικης που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και για την δράση του κατηγορουμένου είπε πως, «δεν μπορώ να αποκαλύψω στοιχεία της δικογραφίας, δεν έχω δει αυτά τα βίντεο, δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολόκληρη την δικογραφία. Δεν έχω ρωτήσει φυσικά για το τι γινόταν και τι όχι, το παιδί έχει μιλήσει με τους ανθρώπους που πρέπει. Η μητέρα του παιδιού πήγαινε στο κατάστημά του κατά καιρούς και έκανε μεροκάματα, του καθάριζε του τακτοποιούσε τα πράγματα. Δεν τη βοηθούσε, δούλευε η γυναίκα και πληρωνόταν. Υπάρχουν μηνύματα που είναι πιεστικά προς εκείνη για να φέρει το παιδί στο μαγαζί να τη βοηθήσει, να πάρει ένα χαρτζιλίκι».

Γιάννης Οικονόμου: «Ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Έχει ανασταλεί η ιδιότητά του»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου χαρακτήρισε φρικτά και αποτρόπαια τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την φρικτή υπόθεση στα Σεπόλια, όπου ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε ένα κορίτσι ηλικίας 12 ετών. Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κύριος Οικονόμου είπε ότι «είναι σοκαρισμένο το σύνολο της κοινωνίας, αστυνομία και δικαιοσύνη φροντίζουν να φωτιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής», επισημαίνοντας για τον 53χρονο ότι «υπό προϋποθέσεις μπορεί να καταδικαστεί και με ισόβια». Ο Γιάννης Οικονόμου είπε ακόμα ότι «πράγματι ο συγκεκριμένος ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας και έχει ανασταλεί ήδη η ιδιότητά του». Παράλληλα τόνισε ότι «οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής ή πολύ περισσότερο πολιτικής εκμετάλλευσης στοχοποιώντας πολιτικά ή δημόσια πρόσωπα που είχαν φωτογραφηθεί αγνοώντας το ποιόν του είναι αδιανόητη, δεν μπορεί να γίνει εργαλειοποίηση της υπόθεσης αυτής, πρέπει να στοχεύσουμε στη στήριξη του θύματος». 

Βασίλης Κικίλιας: «Έχω αρρωστήσει ως γονιός»

Τον αποτροπιασμό του για την υπόθεση κακοποίησης της 12χρονης εξέφρασε νωρίτερα και ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Ο ίδιος είπε ότι θεωρεί αδιανόητο που δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματα των βιαστών του 12χρονου κοριτσιού και ότι κρίνονται η Δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου. «Ως γονιός και πατέρας έχω αρρωστήσει με αυτά που έχουν συμβεί σε αυτό το κοριτσάκι, δεν το χωράει το μυαλό μου. Η δικαιοσύνη και η πολιτεία κρίνονται από το πως θα χειριστούν την υπόθεση αυτή και είναι απαίτηση να βγουν στη δημοσιότητα όλα τα όνομα αυτών που κακοποίησαν αυτή την ευαίσθητη ψυχή», ανέφερε συγκεκριμένα ο υπουργός Τουρισμού.

Διαβάστε ακόμα:

Εφιάλτης στον Κολωνό: Στα ίχνη οργανωμένου «εγκλήματος» παιδόφιλων – Ποιος ο ρόλος του διεστραμμένου 53χρονου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This