Η Άννα Φόνσου αποκαλύπτει: «Τι μου είπε η 12χρονη πριν από 6 μήνες»

Η γνωστή ηθοποιός γνώρισε το θύμα του 53χρονου στο μαγαζί του δράστης

Must Read

Για την γνωριμία της με τον 53χρονο Ηλία Μίχο που βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι από τον Κολωνό, μίλησε σήμερα η Άννα Φόνσου, με την οποία μάλιστα ο δράστης είχε δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες τους στο προφίλ του στο Facebook. 

H γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος στο Σπίτι του Ηθοποιού, αποκάλυψε στην εκπομπή πρωινό ότι η 53χρονος είχε επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να δώσει τρόφιμα στο φιλανθρωπικό ίδρυμα.

«Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε μια φορά πριν ένα χρόνο και μου λέει σας άκουσα ότι έχετε ανάγκη και από χορηγούς που να μην έχουν πολλά λεφτά αλλά μπορεί να σας βοηθούν σε είδος. Τι λέω εσείς ποιος είστε μου είπε το όνομά του, το τηλέφωνό του. Μου λέει: “θα ‘θελα να σας φέρω κάτι αναψυκτικά που τα βγάζει ένα εργοστάσιο και λίγα τρόφιμα γιατί εγώ έχω ένα σούπερ μάρκετ» ανέφερε η Άννα Φόνσου και πρόσθεσε:

«Πότε θα είσαστε γιατί θα ήθελα να βγάλουμε και μία φωτογραφία με όλα αυτά τα πράγματα”. Μας φέρνει πάρα πολλά πράγματα, πορτοκαλάδες, μπισκότα και βγάλαμε φωτογραφία με τα παιδιά που τον υποδεχτήκαμε από το σπίτι του Ηθοποιού και μαζί με εμένα φωτογραφία και τελείωσε έφυγε. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Κυρία Φόνσου είδα το σπίτι του Ηθοποιού και θα ήθελα κάθε 15 μέρες να σας φέρνω πράγματα” του λέω σου επιτρέπουμε θα συνεννοηθείτε με τη κυρία Μαρίνα Νικολαΐδου ,μια ηθοποιό που έχουμε κι εκείνη είναι υπεύθυνη για το τι μας λείπει». 

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, η ίδια μαζί με άλλους ηθοποιούς είχε πάει στο μαγαζί του 53χρονου, ο οποίος θέλησε να τους κάνει το τραπέζι: «Ερχόταν βγάζαμε φωτογραφία μια μέρα μου λέει “Ξέρετε κυρία Φόνσου για  να δείτε και ποιος είμαι εγώ έχω ένα σούπερ μάρκετ στον Κολωνό, θέλετε να έρθετε να δείτε και το σούπερ μάρκετ από κοντά και να μας διαφημίσετε;”. Πήγα με δύο τρεις ηθοποιούς και έξω από το μαγαζί είχε βάλει και ένα μεγάλο τραπέζι και μου λέει σας φτιάξαμε και ψάρι» είπε και μίλησε για την γνωριμία της με το 12χρονο κοριτσάκι και την επικοινωνία που είχαν:

«Ήρθαν 4 – 5 άνθρωποι με τις γυναίκες τους, ένας γιατρός, ο άλλος σου καθηγητής και καθίσαμε και ήταν και ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο το οποίο έπαιρνε κάτι πράγματα και και έφευγε Του λέει έλα εδώ σε στήσουμε την κύρια Φόνσου και μου λέει η μικρή: “Σας βλέπω και έχω παίξει και εγώ στις “οικογενειακές ιστορίες”. Ένα κοριτσάκι ψηλό έμοιαζε γύρω στα 15,  με ένα ποδήλατο και μου λέει ήθελα να σας γνωρίσω γιατί και εμένα η μαμά μου είναι από την Τήνο και έχω άλλα 7 αδέλφια και κάνω κάποια θελήματα εδώ για χαρτζιλίκι» σημείωσε. 




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This