Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Λίγη ντροπή δεν υπάρχει;»

«Ως τι ακριβώς θα διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά οι drag queens;»

Με αφορμή μια εκδήλωση που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στις 30 Ιανουαρίου με ανάγνωση Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών από drag queens σε παιδιά 3-12 ετών, η αντιπρόεδρος του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» Αφροδίτη Λατινοπούλου, ξεσπά μέσω Instagram και τονίζει: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας».

Λέει μεταξύ άλλων:

«Είναι δυνατόν να βάζουμε τα μικρά παιδιά, πέντε, έξι, επτά και οκτώ ετών να ακούν παραμύθια από drag queens; … Ως τι ακριβώς θα διαβάσουν παραμύθια σε μικρά παιδιά οι drag queens; … Λίγη ντροπή δεν υπάρχει; Ντροπή σε αυτούς που διοργανώνουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση και ντροπή και στους γονείς που θα πάνε τα παιδιά τους εκεί …  Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας. Κάτω τα χέρια από τα παιδιά κάτω των 18 ετών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης