Οργή κατά πάντων από το πρωτοπαλίκαρο του π.Αντώνιου: «Η αλήθεια θα λάμψει. Τότε όλοι … θα λογοδοτήσουν»

«Τηλεανακριτές, γυμνοσάλιαγκες, εισαγγελάτοι, πληρωμένες ξανθιές και διοπτροφόροι μαϊντανοί…»

Must Read

Οργισμένη ανάρτηση κατά πάντων έκανε το πρωτοπαλίκαρο του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου, ο οποίος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία από τους δύο Εισαγγελείς ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο ύποπτος για δύο αδικήματα επικεφαλής της ΜΚΟ, θα λάβει μέσω των δικηγόρων του τη δικογραφία και θα ζητηθεί προθεσμία προκειμένου αυτή να μελετηθεί, αλλά και να συνταχθεί η έγγραφη εξήγηση του πατέρα Αντωνίου.

Θυμίζουμε ότι οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη -Κυριακή Τσιχλή έχουν καλέσει τον πατέρα Αντώνιο για να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια και της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες.




«Θα λογοδοτήσουν…»

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο 34χρονος που χαρακτηρίζεται ως πρωτοπαλίκαρο, ξεσπά και «φωτογραφίζει» συγκεκριμένα άτομα, τα οποία κατηγορεί για τον διασυρμό του ιδρυτή της ΜΚΟ και ανέφερε ότι ο π.Αντώνιος έχει εμπιστοσύνη πρώτα στο Θεό και μετά στην ελληνική δικαιοσύνη.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ο π.Αντώνιος έχει εμπιστοσύνη πρώτα στο Θεό και έπειτα στην ελληνική δικαιοσύνη. Αμφότεροι κάνουν καλά τη δουλειά τους και η αλήθεια θα λάμψει. Τότε όλοι οι τηλεανακριτές, γυμνοσάλιαγκες, εισαγγελάτοι, πληρωμένες ξανθιές και διοπτροφόροι μαϊντανοί, οι οποίοι πιστεύουν πρωτίστως βεβαίως-βεβαίως στο τεκμήριο της αθωότητας και επιθυμούν τη δικαίωση του πατρός βεβαίως-βεβαίως, θα λογοδοτήσουν και θα καλεστούν να παρέχουν αποδείξεις της λάσπης τους και των δήθεν ρεπορτάζ τους… Α συγγνώμη ξέχασα και τον μαϊντανό αστυνόμο Σαΐνη που όλα τα ξέρει και όλα τα γνωρίζει…».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This